Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 oct 2016 - Anul XXI, nr. 234 (6347)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Apreciere

Primăria Câmpulung Moldovenesc a fost premiată în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă în administraţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Câmpulung Moldovenesc s-a numărat printre laureaţii Galei Premiilor de Excelenţă în administraţie, care a avut loc la finalul săptămânii trecute, la Poiana Braşov. Gala Premiilor de Excelenţă Administratie.ro este un eveniment organizat de Portalul naţional de Administraţie publică www.Administratie.ro împreună cu Oameni şi Companii, având ca partener Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. La eveniment au participat 100 de persoane, lideri din administraţia publică centrală şi locală, precum şi reprezentanţi ai mediului de afaceri.

La această gală, Primăria Câmpulung Moldovenesc a fost singura din judeţul Suceava care a primit un premiu de excelenţă. Municipalitatea câmpulungeană a obţinut „Premiul de excelenţă pentru cele mai importante proiecte de investiţii în infrastructură”, pentru parteneriatul public-privat încheiat pentru construcţia noii pieţe agroalimentare. Premiul i-a fost înmânat primarului din Câmpulung Moldovenesc, liberalul Mihăiţă Negură.

După primirea premiului, primarul Mihăiţă Negură a declarat că obţinerea acestei distincţii este o onoare atât pentru municipalitatea câmpulungeană, cât şi pentru el personal. „În primul rând a fost o onoare să particip cu acest proiect la această gală, alături de alte consilii judeţene, prefecturi şi municipii reşedinţă de judeţ. Şi trebuie remarcat faptul că din cele peste 100 de proiecte care au fost depuse în cadrul galei, Primăria Câmpulung Moldovenesc a obţinut unul dintre cele 20 de premii acordate la cele şase secţiuni premiate”, a declarat Mihăiţă Negură.

El a remarcat faptul că proiectul pentru construcţia pieţei agroalimentare printr-un parteneriat public-privat s-a dovedit a fi unul de succes, municipiul Câmpulung Moldovenesc având în momentul de faţă una dintre cele mai moderne pieţe din judeţ. Noua piaţă agroalimentară din Câmpulung Moldovenesc a fost deschisă vara aceasta, valoarea investiţiei fiind de trei milioane de lei. Pentru realizarea investiţiei, municipalitatea a încheiat o asociere în participaţiune cu firma Maghebo SRL din Câmpulung Moldovenesc. În cadrul acestei asocieri, primăria deţine 40% din acţiuni, punând la dispoziţie un teren de 2.400 de metri pătraţi, diferenţa de acţiuni aparţinând firmei care a realizat efectiv investiţia.

Mihăiţă Negură a arătat că firma Maghebo a concesionat terenul pe o perioada de 49 de ani, cu destinaţia fixă de piaţă agroalimentară şi complex comercial de tip bazar. Primarul din Câmpulung Moldovenesc a mai declarat că firma respectivă a construit clădirea pieţei, precum şi reţelele de canalizare, apă şi instalaţiile electrice. Negură a mai spus că la parterul noii clădiri au fost amenajate spaţiile pentru vânzarea legumelor şi fructelor, atât pentru agenţi economici, cât şi pentru producători, construcţia fiind dotată cu grupuri sanitare, inclusiv pentru persoane cu dizabilităţi. La etajul clădirii sunt spaţii pentru comercializarea produselor lactate, a produselor din peşte, şi au fost amenajate două carmangerii şi un complex comercial. Clădirea noii pieţe dispune de un lift pentru mărfuri, de sistem de încălzire şi aer condiţionat. De asemenea, în curtea clădirii au fost amenajate 12 spaţii în care vor fi comercializate produse de sezon.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Câmpulung Moldovenesc a fost premiată în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă în administraţie.
 Vizualizări articol: 2150 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Primăria Câmpulung Moldovenesc a fost premiată în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă în administraţie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei