Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 oct 2016 - Anul XXI, nr. 234 (6347)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Hai la troc!”

Schimb de haine, pantofi, cărţi, alte lucruri pe care nu le mai folosiţi, la Spălătoria Self-Service Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care au haine, pantofi, cărţi, obiecte hand-made, poşete sau alte obiecte utile, dar pe care nu le mai folosesc, pot să le dea la schimb sâmbătă, 8 octombrie, între orele 14:00-16:00, la Spălătoria Self-Service Suceava, din cartierul Obcini, str. 1 Decembrie 1918, în cadrul evenimentului „Hai la troc! Schimbă haine, schimbă lucruri!” Participarea este gratuită.

Târgul de lucruri organizat de Spălătoria Self-Service este dedicat celor care îşi doresc o garderobă nouă, dar au investit deja sume mari în cea de acum, pentru cei care vor să bucure pe altcineva oferind un lucru de care nu mai au nevoie sau doar îşi doresc să socializeze în cadrul unui eveniment prietenos, într-o atmosferă lejeră şi reconfortantă. Organizatorii au explicat că fiecare persoană care aduce lucrurile de care nu mai are nevoie le va expune pe mese și umerașe pentru ca ceilalţi participanţi la târg să le vadă.

„Iei la schimb doar ce îţi place. Petreci o după-amiază plăcută cu muzică și voie bună, că doar e un Swap Party! Te simţi puţin mai ecologic pentru că nu ţi-ai aruncat lucrurile!” sunt doar câteva dintre afirmaţiile organizatorilor care speră să vă convingă să mergeţi sâmbătă la Spălătoria Self-Service Suceava. Reprezentanţii spălătoriei au adăugat că „nu verificăm sau numărăm ce lucruri aduci. Poţi să iei orice lucru lăsat de cineva. Dar te rugăm să aduci doar lucruri în stare utilizabilă!” Participarea este gratuită, iar lucrurile rămase în urma trocului vor fi colectate pentru a fi expuse la următorul troc, urmând ca atunci când cantitatea va deveni prea mare, unele dintre ele să fie donate. Cu siguranţă sucevenii au acasă haine de care nu mai au nevoie, care le-au rămas mici sau care nu au fost purtate niciodată. Cuiva i-ar putea fi de folos, iar „ceea ce este nefolositor pentru unii, ar putea fi util pentru ceilalţi”, acesta fiind principiul după care s-au ghidat şi reprezentanţii Spălătoriei Self-Service, prima spălătorie cu autoservire din Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Schimb de haine, pantofi, cărţi, alte lucruri pe care nu le mai folosiţi, la Spălătoria Self-Service Suceava.
 Vizualizări articol: 3949 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Schimb de haine, pantofi, cărţi, alte lucruri pe care nu le mai folosiţi, la Spălătoria Self-Service Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei