Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 iun 2016 - Anul XXI, nr. 128 (6241)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Pe Serpentine

Accident cu doi copii răniţi, după ce un şofer nu a acordat prioritate în intersecţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi copii, de 12 şi 16 ani, au ajuns la spital miercuri dimineaţă, în urma unui accident petrecut în municipiul Suceava, la intersecţia dintre străzile Cernăuţi şi Nicolae Labiş (pe Serpentine). Accidentul a avut loc în jurul orei 7.35, în timp ce o femeie de 51 de ani şi cei doi copii ai ei se deplasau spre şcoală, într-un autoturism marca VW. Autoturismul femeii urca pe strada Nicolae Labiş, care face legătura între străzile Traian Vuia şi Cernăuţi, şi în momentul în care a intrat în intersecţia cu strada Cernăuţi a fost izbit în partea dreaptă de un autoturism marca Ford. La volanul autoturismului Ford se afla un bărbat de 47 de ani, din municipiul Rădăuţi, care venea dinspre Iţcani. Bărbatul nu a frânat la vederea indicatorului Stop şi a intrat fără să se asigure în intersecţie, producând vătămarea corporală a celor trei pasageri din Volkswagen.

În urma impactului puternic, cei doi copii au fost răniţi, ei fiind transportaţi cu două ambulanţe la Spitalul Judeţean din Suceava. La spital au ajuns şi cei doi şoferi ai maşinilor implicate, pentru recoltarea probelor biologice de sânge. Testarea cu aparatul etilotest a arătat că cei doi conducători auto nu consumaseră alcool. La spital medicii au făcut investigaţii asupra stării de sănătate a celor doi copii, băiatul de 16 ani fiind externat, el suferind doar leziuni uşoare la umăr. În cazul fetiţei de 12 ani a fost nevoie de o investigare cu ajutorul Computerului Tomograf şi de un consult neurologic, care au arătat că starea de sănătate a acesteia nu ridică probleme.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a petrecut accidentul. Pe numele bărbatului de 47 de ani, care ar fi responsabil de producerea accidentului, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Intersecţia  în care s-a petrecut accidentul de miercuri este cunoscută ca fiind una periculoasă, din cauza faptului că mulţi şoferi care circulă pe strada Cernăuţi nu acordă atenţia cuvenită semnelor de circulaţie Stop şi nu opresc maşinile în intersecţie pentru a acorda prioritate. Acesta este al doilea accident grav petrecut în această intersecţie în ultimele zile, după ce sâmbătă dimineaţă a avut loc un impact asemănător. Din cauza neacordării de prioritate, şoferul unui autoturism Dacia Logan a fost rănit, după ce maşina în care se afla a fost lovită în plin şi s-a răsturnat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident cu doi copii răniţi, după ce un şofer nu a acordat prioritate în intersecţie.
 Vizualizări articol: 7178 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Accident cu doi copii răniţi, după ce un şofer nu a acordat prioritate în intersecţie5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei