Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 iun 2016 - Anul XXI, nr. 128 (6241)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Ne cunosc şi ceilalţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nenorocitul ăsta de fotbal românesc care ne mănâncă sănătatea de zeci de ani se pare că a ajuns totuşi să fie cunoscut şi de restul lumii sau măcar de toţi europenii. Ştirea din ultimele 3 - 4 zile conform căreia la Campionatul European se mai găsesc bilete de vânzare doar pentru 4 meciuri, dintre care 2 sunt cele ale României cu Albania şi Elveţia ar trebui să conducă, fără prea multe discuţii, direct la demisia capilor fotbalului, în moţ cu Burleanu şi Generalu'. Sigur că nu azi sau mâine, dar imediat după ce ne întoarcem acasă, adică a doua zi după ultimul meci din grupă... că doar nu crede cineva că ne calificăm în faţa unor superputeri precum Albania sau Elveţia! Sigur e că, aşa cum se prezintă Naţionala în acest moment (ca de altfel în ultimii 20 şi mai bine de ani), adică prestând un joc absolut infect, fără pic de imaginaţie, fără vreo idee tactică (în afară de clasica "tare şi în faţă", adică dintr-o defensivă cretină, să aruncăm mingea, unde-o fi să se ducă), ba şi cu nişte împiedicaţi a căror tehnică rudimentară nu i-ar face apţi nici de judeţeană, darămite de Naţională, tot ceea ce putem aştepta de la ea este acelaşi fotbal de căcănari, în speranţa că şi alţii au proştii lor care să greşească tot atât cât proştii noştri sau mai mult. Lucru care, cu regret o spun, nu se poate. Ştim foarte bine că fiecare din selecţionerii noştri a avut propria-i fixaţie, de regulă împotriva firii şi a normalităţii, astfel încât în acest deversor numit Naţională au poposit pe rând alde Cociş, Codrea, Florescu, Maxim. Acum, că doar Generalu' n-o fi mai prost ca ăilalţi, beneficiarul fixaţiei se numeşte Chiricheş, poate cel mai vopsit dintre toţi vopsiţii scoşi vreodată la vânzare, dovada faptul că atunci când nu e rezervă din accidentări, e rezervă pe cât (nu) ştie să joace. Nu-ţi trebuie mare ştiinţă pentru a-l trimite direct acasă, după ce la un gol îl face ăla titirez, iar la celălalt îl întoarce ca pe clătită. În acest timp, îl laşi pe Tamaş acasă şi pe Moţi doar îl plimbi prin lume. Iar penalul de Chiricheş îşi continuă programul catastrofal, ba şi cu banderola dracului atârnată pe mânecă. Pe cine naiba atunci să mai mire că la meciurile noastre sunt şi vor mai fi locuri în tribune? Ne cunosc deja toţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ne cunosc şi ceilalţi.
 Vizualizări articol: 1761 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 6 voturi
Ne cunosc şi ceilalţi4.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei