Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 iun 2016 - Anul XXI, nr. 128 (6241)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Stop hoţiei

Cătălin Miron: „Grupurile de interese din PSD vor să stăpânească Rădăuţiul cu orice preţ”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cătălin Miron, preşedintele PNL Rădăuţi şi candidatul acestui partid pentru funcţia de primar, a tras un puternic semnal de alarmă vizavi de modul în care reprezentanţii PSD vor să se transforme în „stăpânii oraşului”. În opinia sa, PSD nu vrea să accepte că va pierde alegerile din Rădăuţi şi face tot posibilul să rămână în continuare la butoane.

El a dat exemplu propunerea de Hotărâre de Consiliu Local de săptămâna trecută prin care se dorea numirea în funcţia de administrator al municipiului Rădăuţi a unei persoane din anturajul PSD.

„Pentru că săptămâna trecută această propunere a picat la vot, s-a decis ca astăzi, cu trei zile înainte de alegeri, să fie convocată o nouă şedinţă de Consiliu Local în care să se discute numirea administratorului municipiului Rădăuţi. Poate pentru rădăuţeanul de rând acest lucru sfidează orice logică, dar, în realitate, este un plan diabolic, gândit îndelung în laboratoarele PSD, prin care se doreşte acapararea Rădăuţiului cu orice preţ. Dacă acest plan ar reuşi, rădăuţenii ar deveni sclavii unui grup de interese care nu doreşte altceva decât să fure ce a mai rămas de furat”, a arătat Cătălin Miron.

Candidatul liberalilor pentru funcţia de primar a explicat că atât el, cât şi partidul pe care-l conduce se opun unei astfel de propuneri aberante şi a dat asigurări că după 5 iunie lucrurile se vor schimba radical, iar în Rădăuţi lucrurile vor intra în normalitate.

„Cei de la PSD şi-au făcut un calcul cinic, dovadă că nu-i interesează viitorul oraşului şi dezvoltarea acestuia. În cazul în care vor pierde alegerile, şi ei ştiu că aşa se va întâmpla, îşi doresc să rămână cu orice preţ la putere. Aceasta este explicaţia pentru care trag cu dinţii pentru a numi un administrator al municipiului. Cu alte cuvinte, pierzi alegerile, dar rămâi în continuare la butoane. PSD a făcut suficient rău rădăuţenilor şi de aceea este timpul să-i trimitem acasă, să spunem stop hoţiei şi furtului din banul public. Aceşti oameni, cu ajutorul SC Servicii Comunale SA, au stăpânit oraşul, l-au secătuit de toate resursele şi au anulat orice şansă de dezvoltare. Rădăuţenii au înţeles că au ajuns într-o situaţie limită, care dacă va continua va distruge nu doar prezentul, ci şi viitorul oraşului”, a declarat Cătălin Miron.

Candidatul PNL pentru fotoliul de primar în Rădăuţi a adăugat că disperarea celor din PSD de a rămâne la conducerea oraşului creşte de la o zi la alta, iar semnalele care vin dinspre cetăţeni sunt foarte clare, şi anume că vor schimbarea.

„Peste tot, în fiecare cartier, pe fiecare stradă din oraş mi s-a transmis de către oameni că nu mai vor să trăiască la fel ca acum. Nu mai vor străzi distruse, nu mai vor trotuare care să le pună viaţa în pericol, nu mai vor locuri de joacă în care să le fie teamă să-şi scoată copiii, nu mai vor ca cineva să le râdă în nas şi să nu facă nimic pentru ei. Pe scurt, rădăuţenii doresc să fie respectaţi şi să nu le fie teamă în propriul oraş, iar împreună cu echipa mea am convingerea că le voi îndeplini într-un timp cât se poate de scurt”, a conchis Cătălin Miron.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Miron: „Grupurile de interese din PSD vor să stăpânească Rădăuţiul cu orice preţ”.
 Vizualizări articol: 2909 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
Cătălin Miron: „Grupurile de interese din PSD vor să stăpânească Rădăuţiul cu orice preţ”5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei