Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 iun 2016 - Anul XXI, nr. 128 (6241)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Manifestări

Ziua de 1 Iunie a fost sărbătorită şi la Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ziua Internaţională a Copilului a fost sărbătorită şi la Fălticeni. Şi în acest an Primăria şi Consiliul Local, în parteneriat cu Grupul Local de Tineret “Aripi în Europa”, instituţiile culturale din municipiu, grădiniţele şi şcolile gimnaziale, au organizat mai multe activităţi în care au fost implicaţi copiii.

Peste 30 de voluntari au venit cu baloane, hârtie creponată, vopsele, acuarele etc. pentru a pregăti zona de joacă amenajată pe Aleea Pietonală.

Primii care au ajuns la a doua ediţie a manifestării “1, 2, 3 Fuga după ei” au fost preşcolarii şi elevii din clasele pregătitoare, întâia şi a doua. „Încălzirea” s-a făcut cu “Dans la locul de întâlnire”, cei mici fiind invitaţi să imite mişcările voluntarilor care dansau pe ritmurile melodiilor ascultate de cei mici şi la grădiniţă. A urmat organizarea pe diverse ateliere tematice, muzică, pictură, ştiinţă etc.

Cei prezenţi au putut participa apoi la „Jocurile copilăriei”, printre care s-au numărat „Raţele şi vânătorii”, „Coarda”, „Elasticul”, „Ţară, ţară vrem ostaşi”, „Şotronul” şi multe altele.

De un real succes s-au bucurat atelierele de face painting tematic coordonate de profesoarele Anca Şoldănescu şi Oana Cepoi.

 

Pavel şi Cleopatra Stratan, alături de copiii din Fălticeni

Grupul Local de Tineret “Aripi în Europa” a organizat în parteneriat cu Primăria Fălticeni o zi de joacă la Centrul de Zi “Domino”. În parteneriat cu Centrul Cultural “Grigore Vasiliu Birlic”, Clubul Copiilor Fălticeni, şcolile gimnaziale şi liceele din Fălticeni, Primăria şi Consiliul Local au organizat de la ora 17,00 un spectacol artistic la Amfiteatruldin Parcul “Nada Florilor”, care s-a încheiat cu un concert Pavel Stratan şi Cleopatra Stratan şi un foc de artificii.

„Ziua Internaţională a Copilului oferă an de an un prilej de mare bucurie, o <întâlnire> fericită a celor mari cu cei mici, nu doar prin intermediul unor atenţii şi cadouri, ci şi prin participarea împreună la acţiuni şi evenimente inedite, atractive pentru copii şi aducătoare de amintiri şi nostalgii pentru cei mari, care mai păstrează însă un crâmpei din sufletul lor de copil”, a precizat primarul Cătălin Coman.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziua de 1 Iunie a fost sărbătorită şi la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 2090 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ziua de 1 Iunie a fost sărbătorită şi la Fălticeni5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei