Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 mai 2016 - Anul XXI, nr. 103 (6216)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Coliziune violentă

Accident în centrul Sucevei, după o depăşire imprudentă, în intersecţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Două autoturisme s-au ciocnit violent, ieri, în centrul municipiului Suceava, lângă Autogară, după ce un turc cu cetăţenie germană, aflat la volanul uneia dintre maşini, a intrat într-o depăşire imprudentă, înainte de o intersecţie. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 9.00, la intersecţia străzilor Vasile Alecsandri cu strada Petru Rareş.

Cetăţeanul german, aflat la volanul unui VW Passat, înmatriculat în Germania, venea dinspre Piaţa Mare şi a intrat în depăşirea unei maşini din faţă, în timp ce vira la stânga, spre autogară. De pe strada Vasile Alecsandri, virând la dreapta, spre piaţă, venea un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Ciprian Porumbescu, la volanul unui VW Golf. Cum în intersecţie vizibilitatea este scăzută, impactul a fost inevitabil.

La faţa locului a intervenit Detaşamentul de Pompieri Suceava, cu autospecială de stins incendii şi ambulanţpă SMURD. Maşina de stins incendii a fost chemată deoarece unul dintre autoturisme luase foc.

Un şofer aflat în trafic a dat dovadă de spirit civic şi a intervenit imediat cu un stingător, înainte de sosirea pompierilor:

“Am oprit repede pe marginea drumului, am luat stingătorul şi am stins, era un început de incendiu la compartimentul motor.  I-am spus băiatului de la volan să scoată rapid bateria şi incendiul nu s-a extins”, a relatat bărbatul.

O femeie care era pasageră în VW-ul care se deplasa regulamentar, sora şoferului, a acuzat dureri în zona cervicală. Aceasta a fost imobilizată cu un guler şi transportată la spital, unde s-a constatat că nu are nimic grav.

Un tânăr care era pasager în autoturismul condus de cetăţeanul german a relatat:

“Noi veneam de la vale, dinspre Piaţă, era în faţă o Dacie care mergea foarte încet, iar şoferul a depăşit. Maşinile s-au întâlnit faţă în faţă şi s-au izbit”.

Şi ancheta poliţiei a confirmat că accidentul s-a produs pe fondul depăşirii imprudente, efectuate de turcul cu cetăţenie germană. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident în centrul Sucevei, după o depăşire imprudentă, în intersecţie.
 Vizualizări articol: 5916 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accident în centrul Sucevei, după o depăşire imprudentă, în intersecţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei