Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 mai 2016 - Anul XXI, nr. 103 (6216)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţişti în misiune

Urmărire pe asfalt, apoi printr-un lan de lucernă, după un BMW în care erau trei tineri băuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un echipaj al Secţiei de Poliţie Rurală Adâncata a avut parte, luni noapte, de o misiune complicată, urmărind un BMW al cărui şofer a refuzat să oprească la semnalul patrulei. Şoferul fugar a gonit mai bine de zece kilometri şi a încercat la un moment dat să-şi piardă urma pe un drum agricol, ajungând cu maşina până într-un lan de lucernă. Urmărirea a continuat apoi pe jos, din maşină ieşind trei tineri care au fugit pe ogor, fără a reuşi să scape de poliţiştii care au fugit după ei.

Toţi cei trei tineri ajunşi din urmă erau băuţi, iar ulterior s-a stabilit că cel care s-a aflat la volan nu are permis de conducere, iar maşina avea numărul de înmatriculare cu valabilitate expirată.

 

Urmărire în două faze: pe asfalt şi pe jos, în lanul de lucernă

Luni seară, în a doua zi de Paşte, în jurul orei 21.30, echipajul de poliţie care se afla în serviciu de control pe DN 29A, pe raza satului Călugăreni, comuna Adâncata, a observat un autoturism marca BMW cu numere provizorii de înmatriculare, fiind efectuat semnal de oprire.

Comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a declarat:

„Conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia, până la intrarea în comuna Hănțești, unde conducătorul auto a intrat într-un lan de lucernă, a abandonat autoturismul și a fugit pe câmp, împreună cu ceilalţi doi tineri care îl însoţeau”.

Conform comunicatului de presă al IPJ Suceava, urmărirea a continuat pe jos, pe ogor, toţi cei trei tineri fiind prinşi. Cei trei, cu vârste cuprinse între 21 şi 24 de ani, sunt toţi din Hănţeşti. Pentru că declaraţiile privind cine s-a aflat la volan puteau fi contradictorii, toţi trei au fost verificaţi cu aparatul etilotest. Unul dintre tineri avea o concentraţie de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, unul 0,67 mg/l, iar altul 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţia precizează că toţi cei trei au refuzat ulterior recoltarea de probe biologice de sânge. 

 

Tânărul care s-ar fi aflat la volan, anchetat pentru trei infracţiuni

Din cercetările efectuate şi declaraţiile date a rezultat că la volan s-a aflat Alexandru Filimon, în vârstă de 22 de ani, tânărul cu concentraţia cea mai mică de alcool. Totuşi, acesta era departe de a fi în regulă:

“S-au efectuat verificări în bazele de date, ocazie cu care s-a constatat că tânărul de 22 de ani nu posedă permis de conducere. De asemenea, s-au verificat documentele autoturismului și s-a constatat că perioada de valabilitate a autorizației provizorii de circulație este expirată din data de 19.02.2016”, a declarat ofiţerul Epureanu.

El a arătat că autoturismul  BMW a fost ridicat de la faţa locului cu o platformă şi transportat la sediul Secţiei de Poliţie Rurală Adâncata, unde va fi imobilizat pe perioada anchetei.

Tânărul care s-ar fi aflat la volan va fi pus sub acuzare pentru comiterea a trei infracţiuni: „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „refuzul conducătorului de vehicul de prelevare de mostre biologice”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urmărire pe asfalt, apoi printr-un lan de lucernă, după un BMW în care erau trei tineri băuţi.
 Vizualizări articol: 6573 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Urmărire pe asfalt, apoi printr-un lan de lucernă, după un BMW în care erau trei tineri băuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei