Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 mar 2016 - Anul XXI, nr. 52 (6165)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

A murit un om, s-a schimbat ceva!

Parapet de 200 de metri, la ieşirea din Suceava spre Fălticeni, în locul unde un tânăr a murit într-un accident

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un parapet de protecţie cu o lungime de 200 de metri a fost montat de câteva zile la marginea E 85, la ieşirea din Suceava spre Fălticeni, într-o zonă în care, în afara drumului, se află mai multe construcţii din beton pentru stabilizarea terenului. Este locul în care, pe 10 februarie a.c., un BMW scăpat de sub control a ieşit în afara drumului şi s-a zdrobit de unul dintre zidurile de beton. Parapetul a fost montat pentru a preveni ieşirea în decor din ambele sensuri de mers. Atât dinspre Suceava, cât şi dinspre Fălticeni, drumul este în curbă uşoară, astfel că, în condiţii de viteză neadaptată, există riscul ca şoferii să piardă controlul asupra maşinilor. Construcţiile din beton fac parte din şantierul viitoarei şosele de centură, rămasă nefinalizată pe sectorul care ar trebui să iasă pe E 85, spre Fălticeni. Pe lângă obstacolele din beton, zona este periculoasă şi pentru că există diferenţă de nivel faţă de drumul naţional-european.

 

Tragedia din 10 februarie: un BMW a „zburat” în afara şoselei şi s-a lovit de un zid de beton

Pe 10 februarie, seara, un BMW care circula pe direcţia Fălticeni-Suceava a fost scăpat de sub control, intrând pe contrasens şi plonjând apoi în afara drumului, de la o diferenţă de nivel de peste 5 metri. A urmat un al doilea teribil şoc, autoturismul lovindu-se de unul dintre ziduri. În maşină se aflau patru tineri, trei dintre ei fraţi. La volan se afla un tânăr în vârstă de 20 de ani, iar în urma impactului doi dintre pasagerii din BMW au fost proiectaţi în afara autoturismului. Unul dintre ei, pasager pe bancheta din spate, un tânăr în vârstă de 17 ani, frate cu şoferul, a fost găsit decedat de echipajul de descarcerare al pompierilor ajuns la faţa locului. Un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, a suferit o fractură la o vertebră a coloanei cervicale, însă din fericire între timp starea lui de sănătate s-a îmbunătăţit, tânărul fiind externat.

Cei patru tineri se aflau în autoturismul BMW al lui Robert Marian, fostul director al Casei Judeţene de Pensii Suceava, care a fost implicat într-un groaznic accident rutier în 2008, nu departe de locul tragediei de luna trecută.

În mod cert, accidentul în care au fost implicaţi cei patru tineri a avut drept cauze viteza excesivă şi lipsa de experienţă în condus a tânărului de la volan. Totuşi, este foarte posibil ca, dacă ar fi existat parapetul, consecinţele accidentului să fi fost mult mai puţin grave.

Respectivul sector de drum se află în administrarea Secţiei de Drumuri Naţionale Suceava. Zonele periculoase, care necesită parapete de protecţie, sunt identificate de regulă de poliţiştii rutieri, în baza statisticilor privind ieşirile în decor ori accidentele rutiere. Mai departe aceştia transmit solicitări privind montarea de parapete sau alte sisteme de protecţie către administratorul drumului.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parapet de 200 de metri, la ieşirea din Suceava spre Fălticeni, în locul unde un tânăr a murit într-un accident.
 Vizualizări articol: 6223 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Parapet de 200 de metri, la ieşirea din Suceava spre Fălticeni, în locul unde un tânăr a murit într-un accident3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chiftele umplute Chifteluțele umplute nu se deosebesc ca aspect de cele obișnuite, dar sunt o surpriză plăcută pentru cel ce le gustă, mai ales dacă sunt servite calde.Avem nevoie de:500 g carne de pui fără os și piele, de pe pulpe sau piept, 250 g cașcaval, o cană... Citeşte