Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 mar 2016 - Anul XXI, nr. 52 (6165)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 3 – 9 martie

Duminică, 6 martie

Solistul Gabriel Cotabiţă, tenorul Vlad Miriţă şi soprana Ianna Novac, pe scena suceveană

Solistul Gabriel Cotabiţă, tenorul Vlad Miriţă şi soprana Ianna Novac vor susţine, împreună cu Orchestra Filarmonicii de Stat Botoşani (40 de instrumentişti profesionişti, manager Mihai Sîrbu), de la ora 19:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, Concertul Primăverii „Domnişoară nu pleca”. Dirijor: Daniel Manasi. Prezentator: Liviu Sorinel. Spectacolul muzical cu un repertoriu inedit este dedicat primăverii şi zilei de 8 Martie – Ziua Internaţională a Femeii. Biletele costa 75 de lei, 60 de lei şi 50 de lei, în funcţie de aşezarea locurilor în sala de spectacol.

 

Concert al tenorului Vlad Miriță, dedicat femeilor, la Iulius Mall Suceava

Ziua Femeii este sărbătorită în avans la Iulius Mall Suceava, cu un cadou muzical. Tenorul Vlad Miriță a pregătit cele mai frumoase melodii, pentru a le încânta pe doamne și domnișoare. De la ora 17.00, pe scena amplasată la etajul Iulius Mall Suceava, în zona food court, va fi susținut un concert special dedicat femeilor. Renumitul tenor Vlad Miriță va interpreta rolul unui gentleman interbelic, oferindu-le în dar doamnelor și domnișoarelor cele mai frumoase melodii reprezentative pentru acea perioadă. Spectacolul „Iubesc Femeia – povestea bărbatului interbelic” cuprinde muzica unor vremuri impregnate cu ritmuri elegante, care aduc un omagiu frumuseții feminine. Invitatele speciale la eveniment vor fi clientele Iulius Mall Suceava dornice să petreacă o seară aparte, în compania muzicii de calitate. Tot cu prilejul Zilei Femeii, până pe 8 martie, la Iulius Mall Suceava se desfășoară campania „Dă play la primăvară!”. Toți cei care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei pot participa la tombola primăverii. Tot ce trebuie să facă este să vină cubonurile fiscale la Centrul Info și să completeze taloanele de participare. În urma extragerilor din 8 martie, trei norocoși vor primi câte două bilete la concertele artiștilor favoriți: Julio Iglesias (Iași, 11 mai), Enrique Iglesias (București, 12 mai) și Smiley (București, 1 iunie). În plus, primii 200 de participanți din fiecare zi vor fi premiați instant cu: brățări cu cristale Swarovski, sticky bluetooth speaker, căști audio fashion, vouchere la salonul de înfrumusețare Glow Beauty Place, abonamente la solarul Chocolat By Bronzmania, seturi de cosmetice Organic Store sau Mondo Kosmetik, vouchere la Atlantis Gold sau băuturi răcoritoare.

 

Luni, 7 martie

„Azi cânt pentru tine, mamă !”

Şcoala de Arte „Ion Irimescu” Suceava organizează, cu ocazia sărbătoririi zilei internaţionale a femeii, un spectacol omagial cu genericul „Azi cânt pentru tine, mamă!”. La spectacolul care va avea loc, de la ora 16:00, la Cinematograful Modern, vor evolua, alături de orchestra şi dansatorii şcolii sucevene, următorii solişti vocali: Dana & Alexandra Dăncilă, Andra Ioana Matei, Gabriela Teişanu, Doina & Ciprian Petroaie, Andreea Chisăliţă, Alexandru Sahlean, Mădălina Lupupopi, Diana Alexa, Laura Erhan, Dayana Ivaşcu, Andreea Brădăţan, Alexandra Dan, Denisa Apetrei, Andrei Iftime, Livia Brădăţanu, Andreia Steclaru, Emilia Frumuşanu, Patricia Aniculăesei, Alexandra Blîndu, Ilenuţa Aileinei, Mihaela Pohoaţă şi Valentin Bertea. Intrarea este liberă.

 

Stand-up comedy cu Matei Dima - Bromania – Live comedy show

De la ora 20.00, la Casa de Cultură Suceava este programat un spectacol de stand-up comedy cu Matei Dima - Bromania – Live comedy show. Preţul unui bilet este de 30 de lei sau 50 de lei, în funcţie de aşezarea în sala de spectacol.

 

Spectacolul „Univers feminin bucovinean”, la USV

Ansamblul Studenţesc „Arcanul USV” va susţine spectacolul folcloric „Univers feminin bucovinean”. Evenimentul va avea loc de la ora 18.00, în Auditorium „Joseph Schmidt” al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, preţul unui bilet fiind de 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Programul va include şi o paradă a costumului popular femeiesc şi o paradă de pieptănături tradiţionale. Manifestarea este organizată în parteneriat cu teatrul de Tradiţii Populare „Cernivţeanca” Cernăuţişi Centrul Bucovinean de Artă pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Româneşti Cernăuţi. Bilete şi rezervări la 0752 092 606. 

 

Marţi, 8 martie

Concert de folk cu Walter Ghicolescu, la USV

Casa de Cultură a Studenţilor din Suceava şi Universitatea "Ştefan cel Mare" Suceava organizează, începând cu ora 19.00, un concert folk alături de Walter Ghicolescu. Spectacolul va avea loc în Auditorium "Joseph Schmidt", preţul unui bilet fiind de 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru elevi şi studenţi. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0752 092 606. Walter Ghicolescu este un cantautor de muzică folk, repertoriul său având accente de country şi rock.

 

Stela Popescu, sărbătorită pe scena suceveană, la 80 de ani de viaţă şi 60 de ani de carieră artistică

La Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc, de la ora 19:00, de Ziua Internaţională a Femeii, spectacolul aniversar „La mulţi ani, Stela!”, artista Stela Popescu fiind sărbătorită la 80 de ani de viaţă şi 60 de ani de carieră artistică. Alături de îndrăgita artistă, pe scena suceveană vor urca actorii Alexandru Arşinel, Ana Maria Donosa şi alţi invitaţi speciali. Preţul biletelor este 60 de lei şi 50 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi se pot achiziţiona de la secretariatul Casei de Cultură Suceava.

 

Miercuri, 9 martie

Concert de jazz cu Viorica Pintilie, la USV

Casa de Cultură a Studenţilor din cadrul Universităţii "Ştefan cel Mare" Suceava invită sucevenii să participe la un concert de jazz susţinut de o voce deosebită - Viorica Pintilie. Spectacolul va avea loc de la ora 19.00. Preţul unui bilet este 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Vor interpreta: Viorica Pintilie – voce, Alexandru Olteanu – pian, Adrian Flautistu – contrabas şi Iulian Nicolau – baterie. Telefon: 0752 092 606.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1781 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 4 voturi
Unde fugim de-acasă...4.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chiftele umplute Chifteluțele umplute nu se deosebesc ca aspect de cele obișnuite, dar sunt o surpriză plăcută pentru cel ce le gustă, mai ales dacă sunt servite calde.Avem nevoie de:500 g carne de pui fără os și piele, de pe pulpe sau piept, 250 g cașcaval, o cană... Citeşte