Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 oct 2015 - Anul XX, nr. 235 (6047)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infrastructură

Ministrul Transporturilor va vizita mâine Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministrul Transporturilor, Iulian Matache, va efectua mâine o vizită oficială în judeţul Suceava. Preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, a spus că ministrul Transporturilor va vizita Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava. Lucrările de modernizare a aeroportului vor fi finalizate până la data de 25 octombrie 2015, investiţiile fiind realizate printr-un proiect european. Proiectul a presupus construcţia unei piste elastice noi, cu o lungime de 2.460 de metri, modernizarea căilor de rulare în lungime de 120 de metri, modernizarea platformei de încărcare care va avea o lungime de 290 de metri, modernizarea sistemului de balizaj, construirea unui turn de control şi amenajarea terenului în vederea amplasării sistemului de navigaţie aeriană de tip ILS.

Tot sâmbătă, ministrul Transporturilor va vizita şi Gara Iţcani, aflată într-o stare avansată de degradare. Lucrările de reabilitare a acestei gări au fost începute anul trecut, dar au fost abandonate pe parcursul acestui an. Oficial, CFR SA a anunţat că pentru reabilitarea Gării Iţcani a fost alocat un buget de 1,2 milioane de lei.

Cătălin Nechifor a mai precizat că Iulian Matache va inspecta şi lucrările de asfaltare a DN 17B, între Vatra Dornei şi Broşteni. DN 17 B are o lungime de 50 de kilometri pe teritoriul judeţului Suceava şi face legătura cu Ardealul. Trebuie spus că deşi iniţial se anunţase că Iulian Matache va merge şi la şoseaua de centură a Sucevei, se pare că în programul final al ministrului nu a fost inclus şi acest obiectiv.

Lucrările la şoseaua de centură a Sucevei au început în anul 2008 şi trebuiau finalizate în 2012. Lungimea totală a rutei ocolitoare a Sucevei este de 12,42 de kilometri, investiţia fiind de aproximativ 46,5 milioane de euro. Până în momentul de faţă s-a reuşit finalizarea tronsonului III, de la Şcheia la Pătrăuţi, însă deşi pe acesta se circulă încă din luna martie 2015, lucrările nu au fost recepţionate nici până în prezent. Mai mult, în momentul de faţă nu se ştie când vor fi reluate lucrările la primele două tronsoane, de la Şcheia şi până la intersecţia cu E 85, spre Fălticeni, asta în situaţia în care investiţia este finalizată în proporţie de 80%. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul Transporturilor va vizita mâine Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava.
 Vizualizări articol: 2089 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ministrul Transporturilor va vizita mâine Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Suceava poate fi o poarta deschisa catre Occident! trimis de
( 9 oct 2015, 14:42:06
Am fost in citeva rinduri in Austria si erau la un moment dat multi pasageri!
Din cauza frigului, a neseriozitatii companiei Blue Air si mai ales a pistei impracticabile, treptat, treptat a scazut numarul pasagerilor, ajungindu-se la desfiintarea totala a zborurilor externe.
Si asa Suceava se rupea de lumea civilizata, lasind locul Bacaului si Iasului. Conducerea judetului nu prea a dat dovada de patriotism local, mai degraba deputatii au fost mai sensibili la aceasta necesitate…
Ori ce ar fi, Aeroportul Salcea va fi si va ramine - poarta spre vest!
Sa speram ca se vor reface soselele, se va moderniza Aeroportul de la Salcea si orasul in intregime!
Daca se va intimpla asta, dl Nichifor, nu va fi uitat de suceveni pentru binele facut.
Vom avea destui investitori, dar si turism in judetul nostru!.

2.   Veșnică pomenire ! trimis de
( 9 oct 2015, 15:29:20
O să-l ținem minte fără îndoială ! Vom face și statuie cu el dragul de Nechifor dar mai rămâne un mic și neînsemnat amănunt - lista cu plecările și sosirile prin măreața poartă spre Occident ! Sau o ține așa de sanchi la secret! Altfel nu vom crede că a fost doar un mocofan îmbrobodit de cei de la Iași care deși au pornit mai târziu și nu cu bani dați de UE au terminat și s-au apucat de treabă cu muult înainteacelor de la Suceava datorită marilor oameni de partid și de stat de aici, astfel că la Iași deja au bătut palma și au afișat orarul cu operatorii care chiar contează și pot oferii trasee și prețuri cu care să desfășoare trafic iar noi rămânem cu monumentul celui mai modern aeroport
3.   Vom face și statuie cu el dragul de Nechifor dar . trimis de
( 9 oct 2015, 18:29:39
PUNCTDEVEDERE!?

Efectele interpretării date de PUNCTDEVEDERE la ceea ce am scris eu a dus, in timp, la apariția în Monitorul, dar si in spațiul public a unui limbaj licențios. Insultele și calomniile comise în public și mai ales prin intermediul presei de către simpli cetățeni, oameni politici și ziariști au devenit ceva curent. În absența unor sancțiuni penale, am asistat neputincioși la o lezare gravă și continuă a personalității umane, demnității, onoarei şi reputaţiei celor astfel agresaţi. Acest lucru a fost încurajat însă și de lipsa de fermitate a Consiliului Național al Audiovizualului în aplicarea sancțiunilor pentru încălcarea legislației de catre acesti indivizi.
3.1  RE: Vom face și statuie cu el dragul de Nechifor dar . trimis de
( 9 oct 2015, 20:42:55
Stai să văd dacă am priceput...

PUNCTDEVEDERE a interpretat ceea ce a scris LAATU, iar asta a dus, în timp, ” la apariția în Monitorul, dar si in spațiul public a unui limbaj licențios. ”

Uăi PUNCTDEVEDERE, ia nu mai interpreta ce zice LAATU că după aia, din cauza ta, se infestează onoratul spațiu public cu limbaj licențios.
Se lezează grav personalitatea(umană!), demnitatea, onoarea și reputația unor ”agresați” segregați și degresați.

Bagă-ț' mințîli-n cap șî nu ti mai lua di LAATU!

LAATU-le, tot trompetă turtită ai rămas.
Cam tot ce spui tu sună ca o conservă boțită, aruncată într-o baltă populată de mormoloci.
3.2  RE: Vom face și statuie cu el dragul de Nechifor dar . trimis de
( 9 oct 2015, 21:03:24
what?
3.3  RE: Vom face și statuie cu el dragul de Nechifor dar . trimis de
( 9 oct 2015, 21:07:28
LAATU-le...

Tu ai citit ce-ai scris?
Trompetă mai turtită și mai ruginită decât tine mai greu găsești.
'ai di capu' tău...
3.4  RE: Vom face și statuie cu el dragul de Nechifor dar . trimis de
( 9 oct 2015, 21:34:49
LAATU, ești varză!
4.   Domnului Laatu! trimis de
( 9 oct 2015, 23:37:13
Domnule Laatu! Trezeste-te!!! Traiesti intr-o alta lume decat cea reala!... Cred ca o lume demult apusa! Aceea a visurilor, a noneficientei, a suficientei! Mirosi a socialism, daca nu chiar a comunism! "Punctul de vedere" nu a facut altceva decat sa puna problema lipsei de realizari ale mult-prea-laudatului "domn Nechifor". Si ale realizarilor sale nule! Dealtfel, printr-un limbaj absolut decent!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei