Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 iun 2015 - Anul XX, nr. 148 (5960)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Invitaţie

Un cadru universitar sucevean va participa în Polonia la evenimentul „Inovaţie - Francofonie”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un cadru universitar sucevean va fi prezent, în Varşovia, la evenimentul „Inovaţie – Francofonie”,  organizat de Grupul Ambasadorilor și al Directorilor instituţiilor francofone din Polonia. Din partea Universităţii Suceava va participa conf. univ. dr. Aurelian Rotaru, care va fi prezent în Polonia, la acest eveniment, la invitaţia Agenţiei Universitare a Francofoniei (AUF). De precizat că scopul acestei deplasări este de a evidenţia activitatea Universităţii „Ștefan cel Mare” Suceava în domeniul inovării, precum şi de a stabili noi contacte în reţeaua AUF în vederea realizării unor noi parteneriate între universitatea suceveană și alte instituţii francofone sau de învăţământ superior.

Conf. univ. dr.  Aurelian Rotaru este cadru didactic în cadrul Departamentului de Calculatoare, Automatică şi Electronică al Facultăţii de Inginerie Electrică și Știinţa Calculatoarelor, el fiind membru în cadrul unui proiect de cooperare știinţifică inter-universitară derulat de AUF. Este vorba despre proiectul „Molecule de comutare pentru nanoelectronică și spintronică” (SWITCH-ELEC) derulat de o echipă de cercetare a Universităţii Suceava, condusă de conf. univ. dr. Aurelian Rotaru, în colaborare cu un grup de cercetători, condus de Azzedine Bousseksou (din Toulouse - Franţa).

Trebuie menţionat că participarea cadrului universitar sucevean la acest eveniment a fost posibilă ca urmare a vizitei directorului Biroului pentru Europa Centrală și Orientală a AUF, Fabien Flori, la Suceava, în luna mai a acestui an. Această vizită, precum şi comunicarea ulterioară au fost coordonate din partea Universităţii Suceava de prof. univ. dr. Sanda-Maria Ardeleanu, care este şi președinte al Delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei. Costurile cu deplasarea conf. univ. dr. Aurelian Rotaru în Polonia vor fi suportate de  Agenţia Universitară a Francofoniei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un cadru universitar sucevean va participa în Polonia la evenimentul „Inovaţie - Francofonie”.
 Vizualizări articol: 1283 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un cadru universitar sucevean va participa în Polonia la evenimentul „Inovaţie - Francofonie”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chiftele de năut (ca la Mănăstirea Simonopetra din Muntele Athos) Se spune că, odată, un călugăr era nemulţumit de sine, pentru că nu se putea stăpîni de la a mînca mult. Ceruse sfatul duhovnicului său, iar acesta i-a spus că va rezolva problema dacă „va sta de vorbă cu sine însuşi şi dacă... Citeşte