Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 mar 2015 - Anul XX, nr. 52 (5864)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 5 – 11 martie

Câștigă premii de răsfăț, la Shopping City

Luna Mărţişorului aduce sute de premii instant pentru cei care aleg să-şi facă cumpărăturile din magazinele aflate în incinta centrului comercial. În weekendul 6-8 martie, clienții vor fi premiați cu accesorii și cosmetice Avon, o varietate de servicii de înfrumusețare și îngrijire oferite de Salon D`Anais, abonamente la dans oferite de Bucovina Dance Studio, dar şi numeroase vouchere de cumpărături oferite de Shopping City Suceava și magazinele: Kendra, Coccodrillo, Roti Grill, PlusOptic.

Toate aceste premii pot fi câştigate în cadrul campaniei „Câștigă premii de răfăţ!” de clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei pe un singur bon de casă, din oricare dintre magazinele aflate în incinta Shopping City. Aceştia trebuie să se prezinte la Info Point-ul special amenajat în faţa magazinului Leonardo, să învârtă la „roata norocului” şi să afle ce premiu au câştigat.

 

Expoziție „Jazz Photo”, la Shopping City

Shopping City Suceava găzduiește, în City Gallery, expoziția cu genericul „Jazz-Photo” a artistului fotograf Victor T. Rusu. Expoziţia cuprinde 60 de fotografii alb-negru, imprimate pe suport pânzat întins pe şasiuri, propunând un nou concept.

 

Târgului de handmade, la Iulius Mall

Pe 4 şi 5 martie, la parterul Iulius Mall Suceava este găzduită ediţia specială de Ziua Femeii a Târgului de handmade. Vizitatorii vor găsi cele mai frumoase cadouri lucrate manual, care să aducă primăvara în sufletele persoanelor dragi. Bijuterii realizate din diverse materiale, accesorii vestimentare, cutii pictate manual, decoraţiuni şi multe alte sugestii inedite sunt propunerile expozanţilor prezenţi la târg. Lucrate cu migală şi cu multă imaginaţie, creaţiile handmade reprezintă un dar special pentru toate femeile iubitoare de frumos.

 

Târgul de artă şi antichităţi

De vineri până duminică, în perioada 6-8 martie, la Iulius Mall Suceava se va organiza Târgul de artă şi antichităţi. Cei care doresc să le impresioneze pe doamne şi domnişoare cu un mărţişor cu adevărat deosebit vor găsi nenumărate obiecte cu patina timpului la colecţionarii veniţi din toate colţurile ţării. Piesele ancorate în trecut, care spun cele mai frumoase poveşti, sunt cadouri pe care oricine le apreciază. Piese de mobilier, tablouri, statuete, patefoane, argintărie, bijuterii, ceasuri, porţelanuri, piese de numismatică şi filatelie, cărţi poştale şi articole ornamentale pot fi achiziţionate de la târgul de antichităţi, în funcţie de pasiunile persoanei dragi.

 

Campania „Feminitate autentică”, la Iulius Mall

Până pe 8 Martie, la Iulius Mall Suceava se desfăşoară campania „Feminitate autentică”, care o promovează pe Loredana Bîrzu, câştigătoarea concursului „Be the Next Cover Girl” desfăşurat în luna noiembrie 2014. În această campanie, clienţii care cumpără de minimum 100 de lei din mall vor fi răsplătiţi cu premii de răsfăţ: seturi de bijuterii, pachete de cosmetice Sephora, cutii cu praline de ciocolată, vouchere de cumpărături sau băuturi răcoritoare.

 

Joi, 5 martie

„Gentleman Trumpet Show – Mirel Manea şi invitaţii săi”, la Casa de Cultură Suceava

Prim-trompetistul Mirel Manea va susţine, de la ora 19:00, pe scena suceveană a Casei de Cultură, spectacolul „Iubesc femeia”, dedicat zilei de 8 Martie. „Gentleman Trumpet Show – Mirel Manea şi invitaţii săi” pregătesc cel mai de suflet şi elegant spectacol creat şi gândit special pentru femei.

În spectacolul de pe 5 martie, spectatorii vor putea asculta piese muzicale celebre, din repertoriul naţional şi internaţional. De la "Lady in Red" a lui Chriss de Burg la "Baby", în interpretarea lui Bogdan Vlădău, de la celebre hituri interpretate de cei peste 20 de componenţi talentaţi, instrumentişti şi solişti ai magnificei Symphonic Pop Orchestra Mirel Manea, la "Iubim femeia", cântată de marele tenor Vlad Miriţă, de la “Broken Angel”, în interpretarea de senzaţie a aceluiaşi Mirel Manea („gentleman trumpet”), la piesele „New York, New York”, „My Way”, „Can’t Help Falling in Love”, „Cielito Lindo”, „Besame Mucho” şi multe alte compoziţii celebre. Biletele costă 50 de lei şi 30 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava – intrare B, etaj 1. Relaţii şi rezervări la telefon 0230 523 718.

 

Vineri, 6 martie

Lansare de carte, la Muzeul de Artă „Ion Irimescu”

Primăria şi Consiliul Local Fălticeni, Muzeul de Artă „Ion Irimescu” şi Editura Tipo Moldova - Iaşi organizează, la ora 17.00, în Sala „Pictor Aurel Băeşu”, evenimentul lansării volumului „Dicţionar al personalităţilor fălticenene”, lucrare semnată de Eugen Dimitriu. Prezintă Aurel Ştefanachi, directorul Editurii Tipo Moldova - Iaşi, şi Alexandru Ovidiu Vintilă, redactorul-şef al revistei „Bucovina literară”.

 

Expoziţia de fotografie „Oraşul - La Ville”

La Galeria de artă a Bibliotecii Bucovinei „I.G. Sbiera” Suceava (corp A, etaj I) se deschide, la ora 14.00, expoziţia de fotografie „Oraşul - La Ville”, realizată de Raluca Arhire. Expoziţia, care cuprinde exponate de artă fotografică, cinepoeme, eseuri fotografice, minireportaje vizuale şi compoziţii fotojurnalistice, va fi prezentată de artistul plastic Cătălin Alexandru Chifan.

Scopul expoziţiei este lansarea unei viziuni artistice şi culturale noi, precum şi sporirea tipurilor de servicii şi activităţi oferite pentru utilizatorii Bibliotecii Bucovinei „I.G. Sbiera”, în cadrul Festivalului Internaţional „Primăvara Poeţilor - Le printemps des Poetes”.

 

Proiecţie de film la USV

De la orele 17:00 și 19:00 are loc, la Auditoriumul „Joseph Schmidt” din cadrul Universităţii „Ştefan cel mare” Suceava (USV), proiecția filmului „Binecuvântată fii, închisoare!”, în regia lui Nicolae Mărgineanu.

 

Sâmbătă, 7 martie

Expoziţie de pictură, la Iulius Mall

Expoziția semnată de Cristina Hreamătă Macoveiciuc este dedicată primăverii și eternului feminin, tablourile abordând predominant teme florale, dar și peisaje și nuduri (50 de lucrări). Vernisajul va avea loc la ora 17:30, la Iulius Mall Suceava. Surpriza va consta într-o demonstrație de tango argentinian susținută de dansatorii Cristi Crâng și Iulia Gordan (Atelierul de tango Iaşi).

 

Distracţie cu clovnul Bobo, la Iulius Mall

De la ora 16.00, copiii primesc o nouă invitaţie la distracţie. Cei mici se vor amuza în compania clovnului Bobo, care s-a pregătit cu farse, jocuri şi concursuri.

 

A IV-a ediţie a concursului judeţean „Miss şi Mister Bucovina”, la Iulius Mall

De la ora 17.00, la etajul Iulius Mall se desfăşoară cea de-a IV-a ediţie a concursului judeţean „Miss şi Mister Bucovina”. Pe podium vor defila cele mai elegante domnişoare şi cei mai chipeşi tineri care au câştigat competiţiile Miss şi Mister Boboc ale liceelor din judeţ, încercând să cucerească mult râvnitul titlu al frumuseţii. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociaţia „Euroactiv”, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Palatul Copiilor,Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi Boom

Dance.

 

Meci de Liga a II-a pe Areni

Începând cu ora 11.00, stadionul Areni va găzdui meciul de fotbal dintre Rapid Suceava şi ACS Berceni, contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii a II-a. Acesta este primul joc oficial din 2015 pentru gruparea suceveană, care ocupă poziţia secundă în clasamentul la zi. Preţul unui bilet de intrare este de 5 lei, însă accesul pentru femei şi copii este gratis.

 

Concurs de șah – turneu rapid

Shopping City Suceava va găzdui, între orele 10:00-15:00, două concursuri de șah rapid în City Gallery din incinta centrului comercial. Pasionații de șah se pot înscrie în Turneul A pentru seniori sau în Turneul B, dedicat copiilor. La copii, competiția se va desfășura pe vârste, după cum urmează: 8-10 ani, 10-12 ani, 12-14 ani și 14-16 ani. Clubul Sportiv Șah asigură 16 ceasuri electronice DGT 2010, table de șah din plastic și carton, precum și seturi cu figuri de șah. Primele trei locuri de la fiecare categorie vor fi premiate cu vouchere de cumpărături oferite de Shopping City.

 

Trupa Odyssey, la USV

La ora 19:00 începe la Auditoriumul „Joseph Schmidt”, din cadrul Universităţii „Ştefan cel mare” Suceava (USV), concertul rock susținut de trupa Odyssey.

 

Duminică, 8 martie

Kids City, ateliere de creație Art Craft

Shopping City Suceava organizează ateliere gratuite de creație și distracție, Kids City – Art Craft, dedicate tuturor copiilor energici și creativi, cu sprijinul Alexandria Librării din incinta centrului comercial. În fiecare duminică, între orele 10:00-15:00, vor fi organizate ateliere tematice în cadrul cărora copiii vor putea să confecţioneze obiecte decorative cu accesoriile din gama special dedicată copiilor, Art Craft, ce se găsește exclusiv în Alexandria Librării, să coloreze şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava. Duminică, 8 martie, copiii vor putea participa la atelierul „Cadou pentru mama”, în cadrul căruia vor realiza felicitări pentru mame. Copiii îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1577 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei