Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 mar 2015 - Anul XX, nr. 52 (5864)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Evenimente

Târg de handmade şi târg de artă şi antichităţi, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La parterul Iulius Mall Suceava va fi găzduită, astăzi şi mâine, ediţia specială de Ziua Femeii a Târgului de handmade. Vizitatorii vor găsi cele mai frumoase cadouri lucrate manual, care să aducă primăvara în sufletele persoanelor dragi. Bijuterii realizate din diverse materiale, accesorii vestimentare, cutii pictate manual, decoraţiuni şi multe alte sugestii inedite sunt propunerile expozanţilor prezenţi la târg. Lucrate cu migală şi cu multă imaginaţie, creaţiile handmade reprezintă un dar special pentru toate femeile iubitoare de frumos.

De vineri până duminică, în perioada 6-8 martie, la Iulius Mall Suceava se va organiza Târgul de artă şi antichităţi. Cei care doresc să le impresioneze pe doamne şi domnişoare cu un mărţişor cu adevărat deosebit vor găsi nenumărate obiecte cu patina timpului la colecţionarii veniţi din toate colţurile ţării. Piesele ancorate în trecut, care spun cele mai frumoase poveşti, sunt cadouri pe care oricine le apreciază. Piese de mobilier, tablouri, statuete, patefoane, argintărie, bijuterii, ceasuri, porţelanuri, piese de numismatică şi filatelie, cărţi poştale şi articole ornamentale pot fi achiziţionate de la târgul de antichităţi, în funcţie de pasiunile persoanei dragi.

Sâmbătă, de la ora 16.00, copiii primesc o nouă invitaţie la distracţie. Cei mici se vor amuza în compania clovnului Bobo, care s-a pregătit cu farse, jocuri şi concursuri.

Tot sâmbătă, de la ora 17.00, la etajul Iulius Mall se desfăşoară cea de-a IV-a ediţie a concursului judeţean „Miss şi Mister Bucovina”. Pe podium vor defila cele mai elegante domnişoare şi cei mai chipeşi tineri care au câştigat competiţiile Miss şi Mister Boboc ale liceelor din judeţ, încercând să cucerească mult râvnitul titlu al frumuseţii. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociaţia „Euroactiv”, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Palatul Copiilor, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi Boom Dance.

Până pe 8 martie, la Iulius Mall Suceava se desfăşoară campania „Feminitate autentică”, care o promovează pe Loredana Bîrzu, câştigătoarea concursului „Be the Next Cover Girl” desfăşurat în luna noiembrie 2014. În această campanie, clienţii care cumpără de minimum 100 de lei din mall vor fi răsplătiţi cu premii de răsfăţ: seturi de bijuterii, pachete de cosmetice Sephora, cutii cu praline de ciocolată, vouchere de cumpărături sau băuturi răcoritoare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târg de handmade şi târg de artă şi antichităţi, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1305 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
Târg de handmade şi târg de artă şi antichităţi, la Iulius Mall Suceava3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei