Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 ian 2015 - Anul XX, nr. 14 (5826)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Competiţie

Gura Humorului vrea să obţină titlul de „Oraşul Reciclării 2015”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Oraşul Gura Humorului s-a înscris în cea de-a treia ediţie a competiţiei Eco-Rom Ambalaje „Oraşul Reciclării 2015”. Concursul este adresat tuturor oraşelor din România şi se desfăşoară pe parcursul a şase luni, în perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2015, timp în care 46 de municipii şi oraşe din România vor încerca să dovedească faptul că au cel mai performant sistem de colectare separată a deşeurilor de ambalaje.

Potrivit spuselor primarului acestui oraş, Marius Ursaciuc, sistemul de colectare separată a deşeurilor în Gura Humorului este pus la dispoziţia populaţiei începând din anul 2010, printr-un parteneriat încheiat între Eco-Rom Ambalaje, municipalitate şi SC Diasil Service SA. Ursaciuc a mai spus că evaluarea se face în baza unor criterii precum calitatea serviciilor de colectare separată a deşeurilor de ambalaje, cantitatea de deşeuri colectate separat pe fiecare locuitor, dar şi campaniile de conştientizare şi mobilizare a populaţiei pentru a separa deşeurile de ambalaje derulate pe parcursul celor şase luni ale competiţiei.

La finalul competiţiei, câștigătorul va obține titlul de ,,Orașul Reciclării” și marele premiu, care constă în amenajarea unui un spațiu inedit de relaxare cu mobilier realizat din deșeuri reciclabile, în valoare de 12.000 euro. Parcul tematic va fi dedicat tuturor locuitorilor orașului care vor să se relaxeze și, în același timp, să afle o serie de informații utile despre reciclarea deșeurilor de ambalaje. De asemenea, Eco-Rom Ambalaje va premia și municipiile şi oraşele clasate pe locul al II-lea și al III-lea. Astfel, în localitatea care va ocupa locului al doilea va fi prezent timp de o săptămână un autocar hich-tech din cadrul programului educațional “Laboratorul Verde al Reciclării” prin care elevii claselor a III-a vor putea învăţa, într-un mod dinamic și creativ, despre importanța colectării separate pentru protejarea mediului. Municipalitatea care va obține locul al III-lea va beneficia de o campanie de informare și conștientizare a populației cu privire la importanța separării deșeurilor de ambalaje, în valoare de 3.000 de euro, realizată cu sprijinul Eco-Rom Ambalaje. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gura Humorului vrea să obţină titlul de „Oraşul Reciclării 2015”.
 Vizualizări articol: 1206 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gura Humorului vrea să obţină titlul de „Oraşul Reciclării 2015”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei