Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 dec 2014 - Anul XIX, nr. 280 (5789)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Zi neagră

Trei tineri morţi, al patrulea în stare critică, după două accidente petrecute duminică dimineaţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dimineaţa zilei de ieri s-a dovedit a fi una cu adevărat neagră în judeţul Suceava, în afara cumplitei explozii de la Câmpulung Moldovenesc mai având loc şi două accidente rutiere în urma cărora trei tineri au murit, iar unul a ajuns la spital în stare deosebit de gravă. Viteza excesivă, într-unul din cazuri, şi viteza neadaptată la condiţiile de drum, pe Mestecăniş, au dus la două accidente cumplite, care au distrus mai multe familii.

Primul accident rutier s-a înregistrat în jurul orei 4.00, pe DJ 178, pe raza comunei Volovăţ. Un autoturism VW Golf înmatriculat în Anglia a părăsit carosabilul prin stânga, a lovit cu o violenţă extremă un podeţ, iar apoi s-a răsturnat pe cupolă. Echipajul de descarcerare al Detaşamentului de pompieri Rădăuţi ajuns la faţa locului a găsit trei tineri încarceraţi în maşina răsturnată. Doi dintre ei erau deja decedaţi, în timp ce al treilea a fost urcat într-o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Suceava.

Ulterior s-a constatat că maşina era condusă de Arthur Costea, în vârstă de 29 de ani, care a decedat, iar pasagerul de pe locul din stânga era Elvis Bucura, în vârstă de 21 de ani, care de asemenea era mort când a fost scos de pompieri dintre fiarele contorsionate. Pe bancheta din spate se afla Lucian Ionesi, în vârstă de 22 de ani. Acesta a fost diagnosticat preliminar cu un traumatism cranio-cerebral sever, hemoragie intracerebrală şi edem cerebral, fiind în comă profundă. Tânărul a fost operat de urgenţă în cursul zilei de ieri, însă medicii s-au arătat rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

Toţi cei trei tineri erau din municipiul Rădăuţi.

Poliţia a precizat că accidentul s-a produs din cauza pierderii controlului asupra volanului pe fondul vitezei excesive.

 

O curbă fatală pe Mestecăniş

A doua tragedie pe şosea s-a petrecut în jurul orei 8.40, pe DN 17, pe Mestecăniş.

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, care conducea un VW Sharan pe direcţia Vatra Dornei-Suceava, a pierdut controlului asupra volanului într-o curbă la dreapta, în urcare, a derapat şi a intrat pe contrasens. Autoturismul VW s-a lovit cu partea laterală dreapta de un tir condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Rădăuţi.

Echipajul de la Detaşamentul de pompieri Vatra Dornei care a ajuns la faţa locului a constatat că în autoturism erau două persoane, pe locurile din faţă, ambele fiind încarcerate. Tânărul de la volan, identificat ulterior în persoana lui Răzvan Nicoară, în vârstă de 27 de ani, din municipiul Vatra Dornei, era în stop cardio-respirator.

Tânărul a fost resuscitat timp de aproximativ o oră, însă, din păcate, fără rezultat. Pasagera din dreapta era soţia sa, o tânără de aceeaşi vârstă, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei tineri morţi, al patrulea în stare critică, după două accidente petrecute duminică dimineaţă.
 Vizualizări articol: 16747 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Trei tineri morţi, al patrulea în stare critică, după două accidente petrecute duminică dimineaţă3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei