Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 dec 2014 - Anul XIX, nr. 280 (5789)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Vanghelie, mai ceva ca Vangelis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cele mai reuşite pamflete împotriva lui Ponta nu le încasează, cum văd, din partea gazetarilor. Nici şapte C.T. Popescu dacă-şi reunesc cele şapte chelii adăpostind tot atâtea creiere n-ar fi în stare să-i zugrăvească lui Ponta un portret atât de reuşit ca acelea realizate de doi dintre recent excluşii din PSD.

Geoană - un geniu al inteligenţei, comparativ cu doctorandul lui Adrian Năstase – n-a mai reuşit să se abţină, în pofida anilor lungi de diplomaţie. Şi l-a portretizat plastic, arătându-ne că Ponta e „micul Kim”, nu „micul Titulescu", aluzia fiind la liderul coreean Kim, sângerosul duşman al democraţiei. Şova a fost prea capsoman ca să zică şi el ceva cu cap şi coadă, după ce a fost expectorat din PSD, demonstrând că nu de pomană a fost lider în cea mai nocivă perioadă, din istoria celui mai nociv partid, din istoria postrevoluţionară a României, nocivă şi ea.

Dar Vanghelie... Ah, ce încântare! L-am ascultat cu mai multă sfinţenie decât îi ascult muzica lui Vangelis. Ce cuvinte sacre se îngrămădeau necenzurat la gura lui. Cum a dezvăluit el partea pragmatică a romanticei iubiri dintre Ponta şi Sebastian Ghiţă. „Unde e o licitaţie guvern, hop şi Sebi Ghiţă!”, ne-a explicat Vanghelie, care cu ocazia asta mi-a devenit aproape simpatic.

Aş spune că Ponta mai jos de atât nu poate să coboare, dar m-aş pripi. O să vedeţi cum îi vor sări acuşi în cap inşi cu mult mai puţină capacitate cilindrică decât Vanghelie. Poate chiar lideri ai filialelor partidului din judeţe înapoiate ca Dolj şi Botoşani.

Estimp, dându-şi cu nişte roci magmatice peste testiculele sale tot mai mici, Adrian Năstase a explodat: „Am făcut puşcărie pentru un partid de idioţi!”

Rezon, maestre! Un partid de idioţi, în care tu ai fost şi ai rămas cel dintâi.

Dar film fără coloană muzicală nu se poate. Tudor Gheorghe, trubadurul care-i cântă permanent în strună lui Ponta, a compus o doină despre un preşedinte care chinuie limba română.

Băi chitaristule, mai nou, în ţara noastră, important e să ştii engleza, nu româna! Asta o ştie până şi un mucos de doi ani. 

 

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vanghelie, mai ceva ca Vangelis.
 Vizualizări articol: 1531 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 6 voturi
Vanghelie, mai ceva ca Vangelis4.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei