Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 nov 2014 - Anul XIX, nr. 279 (5788)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Din nou „acasă”

Individul care şi-a bătut cu sălbăticie fosta prietenă în cofetăria din Areni, trimis în cătuşe din Austria

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Individul care şi-a bătut cu sălbăticie fosta iubită în cofetăria din Areni, violenţele fiind surprinse de camerele de supraveghere video ale localului, a fost extrădat din Austria, în noaptea de joi spre vineri, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Andrei Nastasi (27 de ani), din municipiul Suceava, era dat în urmărire internaţională după ce pe numele său au fost emise două mandate de arestare preventivă, unul pentru bătaia din cofetărie, celălalt într-un dosar de trafic de droguri, în ambele fiind lăsat în libertate sub măsura controlului judiciar.

Tânărul, însă, a ignorat interdicţiile ce i-au fost impuse şi a plecat din România, potrivit unor surse judiciare, Nastasi mergând în Spania, apoi în Franţa, în vizită la mama sa, şi apoi, în Austria, la o cunoştinţă.

Dat în urmărire internaţională, Nastasi a fost prins în Austria, iar autorităţile din acest stat au informat poliţia română, care l-a adus din nou în ţară, de data asta în cătuşe, fiind dus în faţa judecătorilor şi apoi încarcerat în arestul poliţiei judeţene.

 

Bătaia din cofetărie

În vara acestui an, Bogdan Nastasi a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, tânărul fiind acuzat că a bătut o fată cu care avusese o relaţie, agresiunea petrecându-se în cofetăria din Areni, unde victima se afla cu mai mulţi amici. 

„A lovit-o cu pumnul în zona feţei,  după care a prins-o de păr şi a tras-o de pe scaun, târând-o de păr prin faţa barului, înspre baie. La un moment dat, s-a oprit şi a lovit victima, care se afla la podea, cu pumnul în zona capului şi cu piciorul în zona abdomenului”, se arată în rechizitoriu.

Anchetatorii spun că la ora la care s-au petrecut scenele violente (în jurul orei 20.00), în local se aflau aproximativ 20 de clienţi, dar nici unul dintre aceştia nu a avut curaj să intervină.

O angajată a încercat să-l oprească pe inculpat, moment în care, profitând de această situaţie, tânăra bătută s-a ridicat şi s-a îndreptat dezorientată spre masa la care se aflau prietenii ei.

„Inculpatul a urmat-o şi, în zona mesei, i-a aplicat din nou mai multe lovituri violente cu pumnul în zona capului, victima dezechilibrându-se şi căzând peste mobilierul din bar şi la podea, unde a rămas în stare de semiconştienţă mai mult timp”, mai arată procurorii.

Agresorul a părăsit ulterior localul, iar unul dintre martori a sunat la 112.

 

Inculpat şi într-un dosar cu trafic de etnobotanice

Bogdan Andrei Nastasi a fost trimis în judecată în cursul acestui an şi într-un dosar cu 11 inculpaţi, acuzaţi de trafic cu etnobotanice.

Nastasi, susţin procurorii şi ofiţerii din cadrul structurilor de combatere a crimei organizate, era unul dintre „locotenenţii” lui Ilie Popovici, cel care, explică aceleaşi surse, deţinea monopolul afacerilor cu etnobotanice pe piaţa din municipiul Suceava.

Tranzacţiile cu etnobotanice se făceau fie la uşa apartamentelor unora dintre membrii grupării sau la geam, fie pe stradă, prin oraş, ori în localuri, unele dintre ele chiar în apropierea unităţilor de învăţământ.

„Această grupare a comercializat (n.r. - numai în cele patru luni în care a fost monitorizată) droguri de risc şi mare risc, precum şi produse ce conţin substanţe susceptibile a avea efecte psihotrope unui număr de 479 de clienţi, cei mai mulţi dintre aceştia cumpărând de mai multe ori, fiind reţinute 915 acte materiale de vânzare de droguri de risc şi de mare risc, precum şi produse susceptibile a avea efect psihoactiv”, susţineau procurorii DIICOT.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Individul care şi-a bătut cu sălbăticie fosta prietenă în cofetăria din Areni, trimis în cătuşe din Austria.
 Vizualizări articol: 8901 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Individul care şi-a bătut cu sălbăticie fosta prietenă în cofetăria din Areni, trimis în cătuşe din Austria5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Individul din Austria trimis de
(29 nov 2014, 13:10:14
D-le Sergiu Rusu cum poți spune ca fata s-a îndreptat la masa unde erau prietenii ei,fără ca unul din aceștia sa intervină în vreun mod,cuvântul PRIETEN este un cuvânt magic, dacă era vreunul din ei prieten cu adevărat ar fi intervenit,in acest caz putem spune ca s-a îndreptat către o masa unde se aflau niște GUNOAIE iar acest individ sper sa plătească cu vârf și îndesat.Cum s-ar simți dacă ar avea copii si mai ales fata,i-ar conveni sa fie maltratata într-un asemenea hal cum a făcut-o el,Rușine ptr.asemenea specimene fără suflet și păcat ca fete naive ca cea din acest articol și ca ea multe altele,se încurcă cu astfel de monștri

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei