Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 nov 2014 - Anul XIX, nr. 268 (5777)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   16 imagini |   ø fişiere video

Bucurie imensă

Flutur, în genunchi la aflarea rezultatelor exit-poll

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Co-preşedintele ACL Suceava, Gheorghe Flutur, a căzut în genunchi la aflarea rezultatelor exit-poll-urilor care l-au dat pe Klaus Iohannis câştigător sau la egalitate la alegerile pentru preşedinţia României. Reuniţi în număr mare la sediul ACL din centrul municipiului Suceava, liderii PDL şi PNL au izbucnit în urale la vestea că Iohannis are prima şansă de a deveni viitorul preşedinte al ţării, iar Flutur, în genunchi în faţa televizorului, i-a mulţumit lui Dumnezeu pentru această bucurie. „Au câştigat românii! Doamne ajută pentru România cu Klaus Iohannis preşedinte. Mulţumim sucevenilor, mulţumim tinerilor care au ieşit în număr mare la vot; astăzi a fost revoluţia tinerilor, ei au fost cei care s-au manifestat astăzi. ACL şi-a găsit omul potrivit”, a fost declaraţia lui Flutur.

Deputatul PDL de la Suceava Ioan Balan a declarat şi el că aceste alegeri au fost „nu doar între oameni şi partide, cât şi între bine şi rău. La noi, în Moldova, în Bucovina, întotdeauna învinge binele. Pentru noi este clar că noul preşedinte este Klaus Iohannis. Asta ne bucură şi ne obligă. Acest rezultat înseamnă o bază importantă pentru alegeri corecte în 2016”. Retoric, Balan a mai întrebat cum s-ar desfăşura procesul electoral peste doi ani „cu toată puterea concentrată în zona roşie”, în condiţiile în care, la aceste alegeri, „socialiştii au încălcat tot: lege, cutume şi bun-simţ”.

După primele reacţii de bucurie, Flutur şi-a trimis toţi oamenii la lucru pentru numărătoarea paralelă a voturilor. „Gata petrecerea, intraţi în dispozitiv! Transmiteţi în secţii să nu se uite la televizor, ci la procesele verbale”.

Manifestările de bucurie ale câtorva entuziaşti de la ACL s-au mutat în stradă, în faţa sediului, sub supravegherea atentă a poliţiştilor şi jandarmilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur, în genunchi la aflarea rezultatelor exit-poll.
 Vizualizări articol: 15107 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.37/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 19 voturi
Flutur, în genunchi la aflarea rezultatelor exit-poll4.4519

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SARACU FLUTUR ! S-A JULIT IN COT CAND A CAZUT ! trimis de
(17 nov 2014, 12:35:58
in momentul cand s-a aruncat a zis : multumesc doamne ca m-ai scapat de dosare penale inca 5 anilaughing)!
1.1  RE: SARACU FLUTUR ! S-A JULIT IN COT CAND A CAZUT ! trimis de
(17 nov 2014, 15:01:41
Incredibil, exact asta vroiam sa zic si eu. Dar e valabil si pt multe jigodii din poza. Poate cel mai hilar e micul Barba care-l musca de Base pe Flutur cand era unul la PD si altul la PDL.
Ce teapa sper insa sa le traga neamnu'. O sa-si ia mana de pe ei 100%, ca stie la ce sa se astepte daca mananca cel mai mic k_k_t. Si sa vezi cand o sa inceapa sa ii ascunda si pe multi "lideri" suceveni care vor plange dupa Ponta ca nu a dat legea amnisitiei.
1.2  RE: SARACU FLUTUR ! S-A JULIT IN COT CAND A CAZUT ! trimis de
(17 nov 2014, 16:47:42
Tare sunteti fraieri. Flutur se bucura ca poate reincepe sa planteze oile pe dealuri. In plus are un d_os anti comunist de pupat. Cred ca 80% din cei care l-au votat pe Iohanis au votat de fapt impotriva comunismului.
2.   Comentariu trimis de
(17 nov 2014, 12:50:28
Felicitari domnule Flutur ,, fie roata si patrata tot sen-toarce ea odata" a venit vremea, ca v-au tradat sucevenii la alegerile locale , ce a facut Nechifor in doi ani de zile nimic sa laudat cu proiectele incepute de dumneavoastra sa vedem de acum ce va mai face cu ce se va mai lauda umflatelul inca o data felicitariiii....
2.1  RE: Comentariu trimis de
(17 nov 2014, 14:09:38
Toate proiectele au fost gindite si s-a pus mult suflet pentru a fi puse in aplicare de
dl Flutut. Este singurul care a dovedit ca are hotarirea, puterea si forta de a lupta.
Este cu adevarat omul faptelor si vom beneficia cu totii de asta.

3.   Gand independent ! trimis de
(17 nov 2014, 13:08:28
Bucuria e normala ,si supararea la fel , insa ar trebuii sa asteptam cel putin cateva luni ca sa ne dam seama daca avem motive de bucurie sau de suparare . Deie Domnul sa ne putem bucura cei 85 % crestini ortodocsi de vointa si priceperea noului presedinte ales . In istorie sunt multe cazuri care dovedesc ca nu intotdeauna conducatorul ales , a fost si folositor poporului , si aici nu as merge tare departe , decat prin anii 1930 cand a fost ales un conducator cu mari urale si bucurii si pe urma s-a produs dezastrul . Nu cred ca se mai poate intampla asa ceva in zilele noastre insa exemplul dat totusi confirma ca nu intotdeauna poporul are si cea mai buna optiune,
4.   Nu ne confiscati victoria!!! trimis de
(17 nov 2014, 13:33:23
Sa le fie clar politrucilor: am votat Iohannis pentru ca am/avem incredere in el mai mult decat in Ponta, nu pentru ca m-a/ne-a convins ACL-ul sa o facem!!! Nu numai in PSD sunt baroni locali, penali si lichele, ci in toate partidele. Sa nu vina Flutur sau Baisanu sa-si umfle muschii, pentru ca rezultatele de la urnele sucevene nu li se datoreaza lor, nici pe departe!!!
Deschideti larg ochii, domnilor politruci, asa cum am facut-o si noi, la urne!!!
5.   ...in plus trimis de
(17 nov 2014, 13:37:12
Mai mult, domnule Flutur, sa nu uitati niciodata ca aceasta victorie li se datoreaza in mare parte INTELECTUALILOR, tocmai cei de care v-ati lepadat atunci cand aveati fraiele judetului in mana!!!
6.   Anxietate trimis de
(17 nov 2014, 13:50:49
STRIGA GEORGICĂ ÎN GENUNCHI: DOAMNE POATE SCAP DE VREO 200 de pușcărie,nu ca-r fi mult.
7.   Comentariu trimis de
(17 nov 2014, 18:31:25
ACHTUNG , ACHTUNG , daca coboara disciplina germana peste Romanica , si da doamne , multi si-ar dorii sa nu-l fi votat pe KLAUS , cam greu ne vom adapta strictetii in viata , si mai ales cei tineri . Vedeti ca la nemti se face armata , si orice este sub un control riguros . Vai de fundul destrabalatilor .
8.   Romania curata! trimis de
(18 nov 2014, 15:23:14
Pentru mine muritor de rand,bucuria ca iesit Klaus bucuria a fost ca am spranta in curatarea tarii...pentru unii dintre ei, lipitori de rang inalt,bucuria a fost ca s-a intos ciolanul cu partea carnoasa la ei...si totusi sper ca Presedintele va avea forta sa stopeze gurile flamande...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei