Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 nov 2014 - Anul XIX, nr. 258 (5767)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mandat judecători

Tânărul care şi-a sechestrat şi violat prietena a fost arestat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul acuzat că şi-a sechestrat şi violat prietena, o minoră în vârstă de 14 ani, a fost arestat preventiv, luni seară, de Judecătoria Suceava.

Alexandru Ieremie, în vârstă de 22 de ani, din comuna Bosanci, a fost reţinut pentru 24 de ore în cursul zilei de duminică, după ce minora l-a reclamat la poliţie că a violat-o.

Victima, din municipiul Suceava, a povestit că s-a cunoscut recent cu tânărul din Bosanci şi a început o relaţie cu acesta.

Sâmbăta trecută, tânărul a invitat-o la un suc, după care i-a propus să meargă acasă la el, să îi cunoască părinţii. 

Odată ajunşi la domiciliul lui Alexandru Ieremie, fata a constatat că aşa-zisa întâlnire cu părinţii a fost un pretext, iar când a vrut să plece, povesteşte minora, tânărul a devenit violent. A ameninţat-o, a obligat-o să se dezbrace, după care a întreţinut cu ea un raport sexual.

Minora le-a mai spus anchetatorilor că a încercat să-l convingă pe tânăr să o lase să plece acasă, motivând că o aşteaptă mama ei şi că aceasta se va îngrijora şi va suna la poliţie. Fără succes, însă, tânărul ţinând-o sechestrată la el acasă.

La un moment dat, a mai mărturisit victima, a profitat de neatenţia tânărului şi a încercat să fugă, însă a fost prinsă de acesta în curtea casei, trasă de păr şi dusă în grădina imobilului, unde a mai violat-o o dată.

Abia spre dimineaţă, după ce a fost ţinută cu forţa în casă aproape 13 ore, victima a fost lăsată să plece, suspectul, precizând anchetatorii, cerându-i să nu reclame nimic la poliţie. Minora însă şi-a sunat mama şi i-a povestit tot ce s-a întâmplat, împreună mergând la poliţie să depună plângere.

Anchetatorii mai arată că în timp ce poliţiştii făceau cercetări la casa suspectului, acesta din urmă, plecat de acasă, i-a trimis mesaje adolescentei prin care îi cerea să nu se ducă la poliţie.

Alexandru Ieremie a fost prins de poliţiştii secţiei Ipoteşti şi ulterior reţinut pentru 24 de ore.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au considerat că sunt probe suficiente pentru a-l duce pe tânărul în vârstă de 22 de ani în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, iar magistraţii au admis propunerea, trimiţându-l pe Alexandru Ieremie în arestul poliţiei judeţene pentru 30 de zile.

 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul care şi-a sechestrat şi violat prietena a fost arestat.
 Vizualizări articol: 2744 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Tânărul care şi-a sechestrat şi violat prietena a fost arestat5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei