Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 nov 2014 - Anul XIX, nr. 258 (5767)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sucevenii riscă să rămână de luni fără căldură şi apă caldă

Miercuri, 5 Noiembrie 2014 (11:35:55)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Furnizarea căldurii şi apei calde ar putea fi din nou întreruptă, de luni dimineaţă, pe termen nelimitat, din cauza datoriilor imense acumulate către producătorul de energie termică.Printr-o adresă oficială transmisă miercuri de către firma Bioenergy Suceava, care gestionează noua centrală termică, pe biomasă, către Termica Suceava, dar trimisă, spre ştiinţă, conducerii Primăriei Suceava şi Consiliului Local Suceava, se solicită plata urgentă, până pe 7 noiembrie, a restanţelor acumulate pentru energia termică furnizată, în valoare de aproape 17 milioane de lei (4 milioane de euro).În caz contrar, de săptămâna viitoare, sucevenii nu vor mai avea căldură şi apă caldă, pentru că centrala îşi va sista din nou activitatea, la fel cum s-a întâmplat în data de 7 octombrie, din cauza lipsei de combustibil (biomasă).„Dat fiind cuantumul şi vechimea creanţelor datorate, în data de 9 noiembrie 2014 vom fi nevoiţi să reînchidem centrala, fapt de care Termica Suceava este singura şi deplin răspunzătoare şi de natură să afecteze nu doar interesele noastre, ci şi pe cele ale locuitorilor municipiului, beneficiarii finali ai serviciului furnizat, în plin sezon toamnă-iarnă”, se arată în adresa trimisă de Bioenergy.În municipiul Suceava sunt aproximativ 21.000 de consumatori racordaţi la sistemul centralizat de termoficare, care ar fi afectaţi de oprirea centralei termice.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii riscă să rămână de luni fără căldură şi apă caldă.
 Vizualizări articol: 4111 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Sucevenii riscă să rămână de luni fără căldură şi apă caldă4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pffff trimis de
( 5 nov 2014, 12:12:22
ba au voie tot prin lege...nu platesti nu primesti
2.   Ca intotdeauna, nimeni nu este vinovat... trimis de
( 5 nov 2014, 12:46:19
Noi cei de buna credinta v-am ales! In loc sa se gaseasca solutii, ne pedepsiti!

Pentru ce ati fost alesi, nu ca sa rezolvati corect, normal, problemele Sucevei?
2.1  RE: Ca intotdeauna, nimeni nu este vinovat... trimis de
( 5 nov 2014, 12:55:38
Deloc, acestia-s oamenii conducatori, atat pot. E timpul sa plece, sa faca loc la competente, la romani adevarati care vor sti ce sa faca cu tara, cu bogatiile ei, dar mai ales cu oamenii ei.

Pacat, mare pacat. Va veni si ziua scadentei, poate, cand fiecare va face ,,plata” pentru ceea ce a facut.
Parasiti scena politica domnule Primar! Sunteti un biet cabotin. Petreceti-va timpul oriunde, numai nu in politica!

3.   DECI trimis de
( 5 nov 2014, 12:51:45
Deci o luam de la capat...... frumos la noi la SUCEAVA. Tensiune inainte de primul tur de alegeri. Tensiune din nou pentru al doilea tur. E o stare foarte placuta sa fi tinut din scurt. Totusi noua , celor care suntem corecti , cine ne ia apararea?
4.   Genial trimis de
( 5 nov 2014, 15:52:57
Si totusi se va rezolva, fie va trimite guvernul iar niste bani, fie proaspatul sustinator psd va "interveni", cert e ca ponta si pcr... pardon, psd, vor iesi bine din aceasta situatie. Vor fi vazuti drept salvatori si drept "cei care ne-au dat caldura". As face eu referire la ce fel de caldura v-am da noi, dar ma abtin.
5.   Desteaptate romane :)... trimis de
( 5 nov 2014, 18:27:35
..., bun slogan, insa trebuie sa terminam odata cu povestea asta. Trebuie sa ne debransam de la hotii astia si sa ne punem alt tip de incalzire, am ascultat destul minciunile acestui primar PSD-ist, care a uitat cine la votat. Frate TE-AU VOTAT LIBERALII, 3 MANDATE.
Acum Primaria trebuie sa dea ajutoare celor ce nu pot suporta montarea unui nou sistem de incalzire si sa aprobe debransarea celor ce pot.
E de belea ce-au facut boii astia cu Suceava, industrie nu avem, Mall-uri cat incape, servicii deloc, iar cei ce au sunt cei mai prost remunerati din Moldova (ca exemplu: 1 maturator la piata in Suceava are 7 mil, iar in Botosani, 12 mil), nici nu ne mai putem achita taxele si impozitele.
Apropo cititi noul proiect de buget pe site-ul ANAF, apoi
- votati Ponta, votati Lungu, votati PSD - DORMITI LINISTITI, tara are grija de voi!
6.   Distrugere trimis de
( 6 nov 2014, 09:53:56
Datorita Primarului Lungu si dorintei lui arzatoare de a-si acoperi fraudele facute in anii cat a ,,pastorit,, impreuna cu Placinta soarta SC Termica SA s-a ajuns sa ardem 20000 mc pe luna(sau poate si mai mult),sa ne distrugem padurile,sa aducem in oras o firma second hand in mare parte in loc sa ardem gunoaiele (ca tot exportam gunoiul la Botosani) si asta doar pentru a-i face pe ,,plac,, domnului cameleon in politica!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei