Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 oct 2014 - Anul XIX, nr. 251 (5760)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Definitiv

Condamnaţi cu suspendare după ce au vândut plicuri de ecstasy în apropierea unui liceu din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri, unul din Siret şi celălalt din Dorneşti, au fost condamnaţi ieri de Curtea de Apel Suceava pentru că au vândut plicuri cu ecstasy în apropierea unui liceu. Mădălin Gheorghe Popovici, de 25 de ani, şi Alexandru Laurenţiu Szatmari, de 24 de ani, nu vor sta nici o zi la închisoare, şi asta pentru că instanţa i-a condamnat la 3 ani, respectiv 2 ani cu suspendare sub supraveghere. Decizia de ieri este definitivă şi nu mai poate fi contestată la altă instanţă.

Mădălin Gheorghe Popovici este cel care i-a furnizat în repetate rânduri lui Szatmari comprimate de ecstasy, dar şi zeci de pliculeţe cu pulbere ori fragmente vegetale, pliculeţe în care au fost identificate substanţe care fac parte din categoria drogurilor de risc şi de mare risc.

În luna decembrie a anului trecut, ofiţerii Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Suceava l-au prins în flagrant pe Szatmari, în zona Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”, în timp ce vindea droguri.

Tânărul avea spre vânzare zece comprimate de ecstasy pe care le dădea cu 100 de lei bucata, dar şi zeci de pliculețe cu substanțe interzise, pe care le vindea cu 60 de lei fiecare.

Din toată această afacere, Alexandru Laurențiu Szatmari îşi reţinea câte 10 lei din fiecare plic ori comprimat de ecstasy vândut.

După ce a fost prins în flagrant în decembrie 2013, tânărul în vârstă de 24 de ani a acceptat să colaboreze cu anchetatorii, iar în felul acesta a fost prins şi Mădălin Gheorghe Popovici. La audieri, Popovici a declarat că drogurile le-a comandat pe un site de profil din străinătate și i-au fost expediate într-o căsuță poştală închiriată la un oficiu din municipiul Suceava.

Procurorii au verificat această variantă, însă cei de la poștă susțin că la respectiva căsuţă poştală închiriată de Popovici nu s-au primit colete poștale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Condamnaţi cu suspendare după ce au vândut plicuri de ecstasy în apropierea unui liceu din Suceava.
 Vizualizări articol: 2373 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Condamnaţi cu suspendare după ce au vândut plicuri de ecstasy în apropierea unui liceu din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Judecatorii tampiti trimis de
(28 oct 2014, 20:24:11
domnilor judecatori pe voi nu va trage nimeni la raspundere ? vati batut joc de munca baietilor de la antidrog si mai si ancurajati vanzarea drogurilor cu deciziile voastre darar dumnezeu sa consume si copii vostri si sa va vedem pe urma ce pedepse dati.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei