Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 oct 2014 - Anul XIX, nr. 251 (5760)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Elevi și profesori de la Colegiul Alimentar au participat la o reuniune în Lituania

Marţi, 28 Octombrie 2014 (14:54:54)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava derulează, în perioada septembrie 2013 - iulie 2015, proiectul multilateral Comenius “Science Experiments on Renewable Energies”, alături de școli partenere din Franța, Olanda, Lituania, Italia și Turcia. În săptămâna 13-18 octombrie a avut loc reuniunea de proiect din Lituania, la Şcoala Žibartonių Pagrindinė Mokykla din localitatea Zibartoniai, regiunea Panevezys. La această primă întâlnire din cel de al doilea an de proiect au participat din partea Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară trei profesori și patru elevi: director Tatiana Hladiuc, prof. Dumitru Constantin, prof. Violeta Iacentiuc, coordonator de proiect, împreună cu elevii Alexandra Nechita (X B), Beatrice Lungu (XI D), Iulian Blându (XI H) și Sebastian Bulubenchi (XI H).Despre această întâlnire de proiect, coordonatoarea proiectului, prof. Violeta Iacentiuc, ne-a spus că „gazdele de la școala din Lituania ne-au întâmpinat cu deosebită căldură și ospitalitate, în ciuda vremii reci de afară. Am fost plăcut impresionați de cabinete, de sălile de clasă, bibliotecă, sala de sport, sala de mese - deosebit de moderne și îngrijite. Chiar dacă școala (cu clase de la grădiniţă și până la a X-a) are numai 91 de elevi, condițiile oferite acestora sunt dintre cele mai bune. În plimbările pe holurile școlii am remarcat multe produse decorative realizate de elevi din materiale reciclabile - adevărate opere de artă. Următoarea etapă a programului a fost sesiunea de experimente distractive, unde fiecare dintre echipe a prezentat live experimentul, precum și filmul experimentului propus. A fost o activitate plină de bună-dispoziție și mult apreciată de toți elevii și profesorii prezenți”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevi și profesori de la Colegiul Alimentar au participat la o reuniune în Lituania.
 Vizualizări articol: 1834 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevi și profesori de la Colegiul Alimentar au participat la o reuniune în Lituania0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei