Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 sep 2014 - Anul XIX, nr. 207 (5716)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă procurori

Un şofer cercetat pentru un şir de infracţiuni susţine că este nevinovat şi a fost confundat cu fratele său

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din municipiul Rădăuţi, care s-a ales cu un dosar penal după ce pe 5 august ar fi fugit de poliţiştii care au încercat să-l oprească în trafic pentru control, susţine că la volan nu s-a aflat el, ci fratele său. El a depus şi o plângere penală în acest sens, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi. Lilian Avram, bărbatul care a depus reclamaţia, susţine că este victima unui ofiţer de poliţie care a vrut să se răzbune pe el.

 

Şoferul fugar a demarat în trombă pe lângă agenţii rutieri

 Pe 5 august a.c., o patrulă de la Poliţia oraşului Milişăuţi a încercat să oprească pentru control un autoturism Saab, despre care aveau informaţia că este condus de un şofer cu permisul de conducere suspendat pentru alte infracţiuni rutiere, în speţă Lilian Avram. Şoferul a tras pe dreapta iniţial, după care a demarat în trombă pe lângă agenţii de poliţie care coborâseră din autospecială. Abia pe data de 16 august, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava a anunţat, printr-un comunicat de presă, că şoferul fugar a fost identificat. Lilian Avram a ajuns în arest, reţinut pentru 24 de ore, după care a fost pus în libertate, sub control judiciar.

 

Varianta lui Lilian Avram

„Pe data de 16 august m-am prezentat voluntar la sediul Poliţiei oraşului Milişăuţi, după ce, întorcându-mă din concediu, am aflat de la mama mea că am fost căutat de poliţie pentru o presupusă faptă de conducere a unui vehicul având permisul de conducere suspendat. La volan a fost fratele meu, Daniel Avram, noi de altfel semănăm foarte bine între noi”, a declarat bărbatul.

În plângerea penală depusă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi bărbatul spune că un ofiţer de la Poliţia Milişăuţi a refuzat să ia în calcul declaraţia sa, dar şi îndoielile agenţilor din trafic cu privire la care din cei doi fraţi s-a aflat la volanul maşinii. Totul s-ar trage de la un împrumut al unei sume de bani între poliţist şi Lilian Avram. Cum însă acuzaţiile la adresa ofiţerului nu au fost confirmate de ancheta desşăşurată până acum, am decis să nu facem public numele poliţistului.

 

Lilian Avram este judecat în alte două dosare privind infracţiuni rutiere 

Revenind la Lilian Avram, anchetatorii se declară convinşi că acesta s-a aflat la volan şi spun că este doar o încercare a acestuia de a nu ajunge după gratii. Asta pentru că Lilian Avram are la activ două dosare penale înregistrate în 2013, tot pentru infracţiuni rutiere.

Într-unul din dosare acesta a fost trimis în judecată pentru implicarea într-un accident rutier soldat cu vătămare corporală şi părăsirea locului accidentului, iar în altul  pentru conducere fără permis. Un nou dosar penal pe numele său, pentru conducere fără permis, riscă să-i aducă o condamnare cu executare lui Lilian Avram.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuăţi urmează să se pronunțe cu privire la aspectele sesizate de Lilian Avram. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer cercetat pentru un şir de infracţiuni susţine că este nevinovat şi a fost confundat cu fratele său.
 Vizualizări articol: 2650 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un şofer cercetat pentru un şir de infracţiuni susţine că este nevinovat şi a fost confundat cu fratele său5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei