Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 sep 2014 - Anul XIX, nr. 207 (5716)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

AJOFM

Bursă a locurilor de muncă cu sute de posturi de confecţioner, la Suceava şi Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava a anunţat că va organiza, pe 12 septembrie, o bursă specială a locurilor de muncă în domeniul confecţiilor. Bursa va fi organizată la sediul AJOFM din municipiul Suceava şi la sediul punctului de lucru din Fălticeni al AJOFM.

Organizatorii au anunţat că deocamdată sunt disponibile peste 400 locuri vacante,oferite de angajatorii care au confirmat prezenţa până la această dată. Din totalul posturilor vacante, 201 sunt pentru solicitanţii din Suceava şi 209 se adresează celor care caută un loc de muncă în Fălticeni.

La bursă sunt aşteptaţi toţi sucevenii aflaţi în căutarea unui serviciu, chiar dacă au sau nu calificare în domeniul confecţiilor. De asemenea, şi angajatorii din domeniu sunt anunţaţi că se pot înscrie în vederea participării.

Bursa specială, o premieră în ultimii ani, este organizată pe fondul crizei mari de personal din domeniul confecţiilor, angajatorii fiind dispuşi să încadreze în muncă persoane necalificate, pe care să le instruiască direct la locul de muncă. Firmele din domeniu au contracte importante, însă nu au oameni suficienţi.

În interval de mai puţin de două luni de zile, în meseria de confecţioner au fost angajate 85 de persoane. Dintre acestea, 18 aveau o diplomă de calificare în această meserie iar restul, 67, erau din categoria muncitori necalificaţi.

În această situaţie s-a ajuns în condiţiile în care tinerii nu se mai îndreaptă spre o astfel de meserie, iar persoanele cu experienţă în domeniu sunt plecate în străinătate ori lucrează pe cont propriu. O realitate este şi că meseria de confecţioner a fost mereu foarte prost plătită.

Persoanele interesate de informaţii suplimentare, în special angajatorii din domeniu, sunt invitate să contacteze AJOFM Suceava la numărul de telefon 0230.523279.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bursă a locurilor de muncă cu sute de posturi de confecţioner, la Suceava şi Fălticeni.
 Vizualizări articol: 2047 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Bursă a locurilor de muncă cu sute de posturi de confecţioner, la Suceava şi Fălticeni5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa se stie adevarul ! trimis de
( 6 sep 2014, 11:43:56
ESTE VORBA DESPRE O FIRMA CARE NU RESPECTA CODUL MUNCII ,OAMENII MUNCIND MULT PESTE PROGRAMUL PREVAZUT ÎN CONTRACT,SÂMBETE ȘI SĂRBĂTORI LEGALE,DEȘI PROFITUL POATE ASIGURA UN SALARIU DECENT ȘI RECEPTAREA PROGRAMULUI DE MUNCA PREVAZUT ÎN CONTRACT,CU MANOPERE FOARTE MICI! ESTE ȘI CAZUL COOPERAȚIEI DIN SUCEAVA ,MODA LUX, CARE ARE CONTRACT CU ITALIANUL DE LA FĂLTICENI ȘI CARE-ȘI BATE JOC DE FEMEILE CE MUNCESC PE BRÂNCI FIIND FOARTE PROST PLĂTITE. ATENȚIE I.T.M. ȘI CELOR CE VOR SA SE ANGAJEZE ÎN FUNCȚIA DE SCLAV CONFECȚIONER. VOR CAUTA MULT ȘI BINE PROSTI NU DEGEABA AU LOCURI VACANTE,NU E O ÎNTÂMPLARE ,LUMEA VINE ȘI PLEACĂ CÂND VEDE CONDIȚIILE ȘI SALARIZAREA !
2.   Sa se stie adevarul ! trimis de
( 6 sep 2014, 11:47:10
ESTE VORBA DESPRE O FIRMA ITALIANA CARE NU RESPECTA CODUL MUNCII ,OAMENII MUNCIND MULT PESTE PROGRAMUL PREVAZUT ÎN CONTRACT,SÂMBETE ȘI SĂRBĂTORI LEGALE,DEȘI PROFITUL POATE ASIGURA LEJER UN SALARIU DECENT ȘI RESPECTAREA PROGRAMULUI DE MUNCA PREVAZUT ÎN CONTRACTUL DE MUNCA,CU MANOPERE FOARTE MICI! ESTE ȘI CAZUL COOPERAȚIEI DIN SUCEAVA ,MODA LUX, CARE ARE CONTRACT CU ITALIANUL DE LA FĂLTICENI ȘI CARE-ȘI BATE JOC DE FEMEILE CE MUNCESC PE BRÂNCI FIIND FOARTE PROST PLĂTITE. ATENȚIE I.T.M. CARE DORMI ȘI CELOR CE VOR SA SE ANGAJEZE ÎN FUNCȚIA DE SCLAV CONFECȚIONER. VOR CAUTA MULT ȘI BINE PROSTI .NU DEGEABA AU LOCURI VACANTE,NU E O ÎNTÂMPLARE ,LUMEA VINE ȘI PLEACĂ CÂND VEDE CONDIȚIILE DE MUNCA ȘI SALARIZAREA !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei