Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 aug 2014 - Anul XIX, nr. 200 (5709)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ultraj

Un bărbat reţinut şi unul căutat pentru a fi reţinut, în cazul polițistului ameninţat cu moartea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ancheta în cazul de ultraj reclamat de şeful de post al comunei Horodnic de Sus, care ar fi fost ameninţat cu moartea şi cu incendierea casei, a dus la reţinerea în arest a celui care ar fi instigator la comiterea faptei, în timp ce bărbatul care l-ar fi ameninţat nu a fost încă de găsit, fiind dispărut de la domiciliu.

Viorel Mihu, în vârstă de 50 de ani, din comuna Marginea, a fost reţinut miercuri seară, în baza ordonanţei de reţinere pentru 24 de ore. El a rămas în arestul poliţiei doar 24 de ore, ieri procurorul luând decizia de a-l pune în libertate, sub control judiciar. Asta înseamnă că suspectul are o serie de obligaţii stricte, pe care trebuie să le respecte, în caz contrar urmând a fi arestat preventiv.

 

Urmărit de la sediul poliţiei şi până acasă şi apoi ameninţat cu moartea

Din ancheta efectuată sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi rezultă că, pe data 23 august, Mihu a fost oprit în trafic pentru control, în timp ce conducea o maşină, de un echipaj din care făcea parte şi agentul-şef principal Liviu Bahan. Deranjat că a fost oprit, bărbatul, care are pe rol un proces în care contestă o amendă dată de poliţie, ar fi apelat la suspectul Costică Lofqvist (fost Mihalescu), în vârstă de 39 de ani, pentru a-l pune la punct pe poliţist.

Pe 26 august, rezultă din anchetă, cei doi l-au urmărit în trafic pe şeful de post Liviu Bahan de la sediul Secţiei de Poliţie Marginea şi până la domiciliul său din Marginea.

„În baza înţelegerii prealabile, Costică Lofqvist i-a adresat ameninţări cu uciderea prin incendiere persoanei vătămate, de natură a o alarma”, a constatat procurorul de caz.

Dacă Viorel Mihu a fost identificat, audiat şi pus sub acuzare pentru infracţiunea de instigare la ultraj, celălalt bărbat nu a putut fi găsit. Costică Lofqvist locuieşte de ani de zile în Suedia, iar în această perioadă venise acasă, la Marginea, în concediu. Din informaţiile pe care le avem, anchetatorii pregătesc o ordonanţă de reţinere şi pe numele acestuia. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat reţinut şi unul căutat pentru a fi reţinut, în cazul polițistului ameninţat cu moartea.
 Vizualizări articol: 2182 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un bărbat reţinut şi unul căutat pentru a fi reţinut, în cazul polițistului ameninţat cu moartea5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei