Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 aug 2014 - Anul XIX, nr. 200 (5709)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

“Vorbeşte liber!”

Suceveanul Sorin Avram va realiza cel mai important talk-show de la TVR 1

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De la 1 septembrie, cunoscutul jurnalist sucevean Sorin Avram va fi prezent, seară de seară, de luni până joi, de la ora 21.00, pe postul naţional de televiziune TVR 1, unde va realiza talk-show-ul „Vorbeşte liber!”.

Cea mai nouă emisiune din grila TVR 1, care poate fi urmărită la o oră de maximă audienţă, imediat după Telejurnal, va aduce în faţa telespectatorilor lideri politici şi lideri de opinie, care vor dezbate „la rece” faptele fierbinţi ale zilei.

„La noul talk-show al TVR vor fi discutate cele mai importante subiecte ale momentului cu ajutorul unor lideri politici cu greutate şi al unor jurnalişti recunoscuţi pentru opiniile lor directe şi pline de substanţă. Ne propunem ca <Vorbeşte liber!> să fie un program echilibrat şi viu. Va fi o emisiune plină de nerv, dar fără nervi şi care nu va face jocurile nimănui”, spune Sorin Avram, noul moderator al TVR.

Dacă în prima parte a emisiunii moderatorul va avea alături un invitat care îi va răspunde la întrebări, în partea a doua, doi analişti renumiţi vor comenta cele mai importante teme ale zilei, astfel încât telespectatorii să-şi formeze o opinie cât mai echilibrată asupra subiectelor respective.

Jurnalist de presă scrisă, radio şi TV, Sorin Avram este fondatorul şi deţinătorul postului de radio „Top 91” şi al săptămânalului „Jupânu'”, realizator de emisiuni la „Intermedia TV”, editorialist la „Monitorul de Suceava” şi „Cotidianul”. 

Unul dintre filmele sale documentare, „Presa moare, dar nu se predă”, s-a constituit într-o radiografie a situaţiei presei din România, în care şi-au exprimat opinia despre subiect jurnalişti precum: Cornel Nistorescu, Doru Buşcu, Petre Mihai Băcanu, Tudor Octavian, Petrişor Obae, Mircea Toma, Lucian Avramescu.

Pe durata contractului său cu TVR, încheiat pe o perioadă determinată, Sorin Avram va suspenda toate colaborările cu alte instituţii de presă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanul Sorin Avram va realiza cel mai important talk-show de la TVR 1.
 Vizualizări articol: 5831 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 17 voturi
Suceveanul Sorin Avram va realiza cel mai important talk-show de la TVR 13.7517

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Succes trimis de
(29 aug 2014, 13:18:29
Bafta multa, e bine ca avem un sucevean in randul moderatorilor tv de anvergura nationala!!!
2.   Ok trimis de
(29 aug 2014, 16:13:34
Esential la un jurnalist e sa fie obiectiv...ceea ce ii este caracteristic si lui, chiar daca pare de dreapta, mi se pare ca parerile exprimate is obiective....la nivel national, alte interese, alte presiuni, mai ales in perioada urmatoare si mai ales la televiziunea nationala.... sa mentina linia....
3.   Bravo lui trimis de
(29 aug 2014, 19:22:25
a ajuns aici prin propriile puteri. Chiar daca e contestat si contestabil, face cinsete orasului. Sa speram ca va face la fel si in cadrul emisiunii sale. Succes!
4.   Alexx trimis de
(30 aug 2014, 10:06:37
Sunt curios care va fi pozitia jurnalistului referitor la obligativitatea platii taxei TV ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei