Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 aug 2014 - Anul XIX, nr. 189 (5698)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Recompensă

Tabere gratuite la mare pentru cinci olimpici suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Suceava trimite în vacanţă la mare cinci elevi olimpici suceveni, în perioada 18-25 august. Tinerii vor merge la Vama Veche, la Complexul D'or.

Potrivit lui Cristian Bărculescu, preşedintele DJST Suceava, „programul se adresează elevilor plasaţi pe locurile I, II şi III la faza naţională a olimpiadelor şcolare şi celor clasaţi pe locurile I, II şi III la fazele internaţionale”.

Vor pleca la mare următorii elevi: Lucian Bicsi, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, medaliat cu argint la Olimpiada Naţională de Fizică, Nicolae Andronic Gorcea, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava, premiul I la Olimpiada Naţională de Biologie, Sebastian Vicol, de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, premiat la Olimpiada Naţională de Educaţie Fizică şi Sport, Ioan Dragoş Burcuţ şi Vasile Cezar Burcuţ, de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni, premiaţi la Olimpiada Naţională de Geografie.

Cristian Bărculescu a mai menţionat că „scopul acestui program este recunoaşterea şi recompensarea adevăratelor valori, modele de urmat pentru toţi tinerii, în vederea dezvoltării unei comunităţi ce este posibilă doar prin existenţa unor vârfuri de performanţă cum sunt olimpicii”.

Prin intermediul programului „Tabăra Olimpicilor” se urmăreşte, de asemenea, dezvoltarea spiritului de echipă prin implicarea participanţilor în activităţi de grup, stabilirea de contacte între olimpicii din ţară pe diferite domenii prin folosirea activităţilor nonformale (work-shop-uri, jocuri de rol, concursuri) în vederea realizării un schimb de experienţă şi colaborarea activă pe diferite domenii a tinerilor participanţi, cu scopul de a determina schimbarea societăţii de astăzi, într-o societate de viitor mai bună.

Programul „Tabăra Olimpicilor” este un program organizat de Ministerul Tineretului şi Sportului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tabere gratuite la mare pentru cinci olimpici suceveni.
 Vizualizări articol: 1829 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tabere gratuite la mare pentru cinci olimpici suceveni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei