Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 aug 2014 - Anul XIX, nr. 182 (5691)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Incorigibil

Un şofer cu şase dosare penale la activ s-a urcat beat la volan şi s-a izbit într-o maşină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Vatra Dornei, a ajuns la al şaptelea dosar penal pentru infracţiuni la regimul rutier, ultimul fiind întocmit acum trei zile, când şoferul pericol public s-a urcat în stare avansată de ebrietate la volan şi s-a izbit într-o altă maşină. Cele şapte infracţiuni la regimul rutier au fost adunate în 2013 şi 2014, deci în mai puţin de doi ani. După ultimul eveniment rutier în care a fost implicat anchetatorii au decis că şoferul, Romel Lazăr, nu mai poate rămâne în libertate. El a fost reţinut pentru 24 de ore în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, după care magistraţii au decis împotriva sa măsura arestului la domiciliu. Dacă va încălca această măsură şi va ieşi din casă, şoferul pericol public va fi arestat preventiv.

 

Încă trei dosare penale de la începutul anului, plus trei în 2013

Marţi, pe 5 august, în jurul orei 16.00, poliţiştii de la Compartimentul Rutier Vatra Dornei au fost sesizaţi de producerea unui accident pe strada Miriştei din municipiul staţiune. La faţa locului a fost identificat Romel Lazăr, care nu are permis de conducere şi care acroşase cu maşina sa, VW Golf, un Mercedes. În urma verificării cu aparatul etilotest a rezultat că acesta avea o concentraţie de 1,08 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Având în vedere antecedentele, poliţiştii de la Compartimentul Rutier Vatra Dornei au adunat probatoriu împotriva sa şi au luat legătura cu procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, propunând luarea măsurii restrictive de libertate.

Subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a explicat: „De la începutul anului suspectul a mai fost cercetat în trei dosare penale, pentru fapte similare pe linie de poliţie rutieră. De asemenea, în 2013, a mai fost cercetat pentru comiterea a trei infracțiuni la regimul circulației, respectiv conducere fără permis, refuz de recoltare probe biologice și părăsirea locului accidentului, dosar ce a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei la 10 ianuarie 2014 cu propunere de trimitere în judecată”.

Având în vedere toate acestea, suspectul a fost reţinut miercuri pentru 24 de ore, iar ieri Judecătoria Vatra Dornei a stabilit împotriva acestuia măsura arestului la domiciliu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer cu şase dosare penale la activ s-a urcat beat la volan şi s-a izbit într-o maşină.
 Vizualizări articol: 1655 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un şofer cu şase dosare penale la activ s-a urcat beat la volan şi s-a izbit într-o maşină5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei