Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 aug 2014 - Anul XIX, nr. 182 (5691)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Expo Instal

Târg de instalații și sisteme energetice de ultimă generație, în parcarea Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Sucevenii interesați să își doteze locuința cu instalaţii de încălzire performante, cu sisteme solare pentru asigurarea de apă caldă ori cu sisteme avansate de filtrare a apei şi dedurizare a acesteia au la dispoziţie, până duminică inclusiv, târgul de instalații și sisteme energetice de ultimă generație Expo Instal, organizat în parcarea Shopping City Suceava.

Aflat la prima ediție în Suceava, târgul de instalații și sisteme energetice reunește un număr mare de expozanți cunoscuți în domeniu pentru diversitatea și calitatea produselor.

 

Pachete de instalații pentru „Casa Verde”

În cadrul târgului organizat de Shopping City Suceava în parteneriat cu Inter Conti, vizitatorii vor descoperi panouri solare, centrale pe gaz, calorifere, stații pentru apă, centrale pe combustibil solid, dar și multe alte sisteme energetice de top.

„Venim în întâmpinarea clienţilor cu o gamă completă de produse, de la soluţii de tratare a apei până la instalaţii sanitare interioare şi instalaţii termice.

Pentru cei care au depuse dosare la Casa Verde avem sisteme solare de mai multe tipuri. În perioada 6 – 10 august avem pachete promoţionale şi oferte promoţionale la produsele expuse”, a declarat Marius Şpac, inginer Inter Conti.

Cunoscutele branduri Atmos, Vaillant, Biodom, Ariston, Motan, Viessmann, Arca Aspiro și Saunier Duval sunt prezente cu mai multe modele de centrale pe gaz, precum și centrale pe combustibil solid, care pot fi testate de către vizitatori la standurile funcționale special amenajate în cadrul târgului.

Diverse accesorii, instalații termice și sanitare, precum și sisteme solare de ultimă generație sunt aduse în cadrul expoziției de către Purmo, Sunsystem, Helis, Valvex, Storm și Rothemberg. Cei interesați vor putea găsi în cadrul târgului și coșuri de fum de la Nikko, radiatoare de aluminiu marca Faral, radiatoare din oțel și fitinguri de la Kalde, dar și obiecte sanitare marca Tece.

 

Analize gratuite ale durităţii apei, dar şi teste de impuritate

Pe toată durata expoziţiei, vizitatorii vor putea beneficia de analize gratuite ale durității apei, pe baza mostrelor aduse de aceștia, dar și de consultanță cu privire la instalațiile pe care doresc să le achiziționeze pentru locuință.

“La solicitarea vizitatorilor, putem lua analiza durităţii apei, în funcţie de rezultate le putem recomanda o staţie de dedurizare, iar cu un alt aparat special, putem testa impurităţile apei. În funcţie de concentraţia obţinută putem recomanda o staţie de filtrare cu osmoză, care furnizează un fel de apă plată. Cu ajutorul filtrului cu osmoză se elimină mirosurile, viruşii, microbii şi toate particulele străine, obţinându-se o apă foarte curată”, a explicat inginerul Marius Şpac.

Ultima zi de vizitare a târgului „Expo Instal” este duminică, 10 august.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târg de instalații și sisteme energetice de ultimă generație, în parcarea Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1855 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Târg de instalații și sisteme energetice de ultimă generație, în parcarea Shopping City Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei