Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 aug 2014 - Anul XIX, nr. 182 (5691)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur şi Băişanu au declarat că PDL şi PNL vor forma noile majorităţi în Consiliile Locale şi în Consiliul Judeţean

Vineri, 8 August 2014 (20:07:57)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Liderii PDL şi PNL Suceava, Gheorghe Flutur, respectiv Alexandru Băişanu, ambii copreşedinţi ai Alianţei Creştin Liberale, au declarat că cele două formaţiuni politice vor forma noile majorităţi în Consiliile Locale şi în Consiliul Judeţean. Anunţul a fost făcut vineri, după şedinţa comună a Birourilor Politice Judeţene ale PDL şi PNL, în cadrul căreia au fost stabilite noile organisme de conducere ale viitorului PNL obţinut din fuziunea celor două partide, precum şi modul de colaborare în noua Alianţă Creştin Liberală. Gheorghe Flutur a precizat că în cadrul acestei şedinţe s-a stabilit cu majoritate de voturi şi constituirea noilor majorităţi în Consiliul Judeţean şi în Consiliile Locale acolo unde numărul reprezentanţilor PDL şi PNL permite acest lucru. „Am responsabilizat oameni care să se ocupe de crearea acestor majorităţi în perioada imediat următoare, în aşa fel încât noul partid, PNL, să-şi pună amprenta pe administrarea mai multor localităţi din judeţul Suceava. Important este să taxăm şi să amendăm PSD pentru ceea ce nu face. Îmi exprim îngrijorarea ca om care a adus multe proiecte aici, în judeţul Suceava. Şi vorbesc acum doar de un proiect care mă supără foarte tare acum că se întârzie, şi anume cel legat de aeroport”, a declarat Flutur. La rândul său, copreşedintele Alianţei Creştin Liberale Suceava, Alexandru Băişanu, a explicat că în termen de două săptămâni trebuie constituite organismele de conducere ale noului PNL în toate localităţile judeţului. „Ceea ce se degajă din hotărârile pe care le-am luat prin votul celor două foruri de conducere scoate în evidenţă faptul că atât PNL, cât şi PDL au avut relaţii la nivel de guvernare cu PSD. Şi unul şi altul dintre cele două partide au avut de suferit în urma acestor coabitări cu PSD. Şi a venit vremea ca dreapta reprezentată azi de PNL şi PDL să-şi dea mâna în adevăratul sens al cuvântului, cu un scop foarte clar: lupta pentru România şi pentru interesul românilor”, a declarat Băişanu. Liderul liberalilor suceveni a arătat că atât el, cât şi Gheorghe Flutur sunt hotărâţi să câştige alegerile prezidenţiale din partea PNL în judeţul Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur şi Băişanu au declarat că PDL şi PNL vor forma noile majorităţi în Consiliile Locale şi în Consiliul Judeţean.
 Vizualizări articol: 1902 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Flutur şi Băişanu au declarat că PDL şi PNL vor forma noile majorităţi în Consiliile Locale şi în Consiliul Judeţean2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 8 aug 2014, 22:06:52
Javra adusa pe capul romanilor de pdl si pnl in alianta DA a lovit astazi din nou .mai mult ca sigur ca romanii nu vor mai permite sa le aduceti pe cap o alta javra.
2.   HA HA HA trimis de
( 8 aug 2014, 23:00:38
Minciuni. Ce majoritate. Numai gura e de voi. La Consiliul Local Suceava alianta USL traieste...
3.   Astia vor sa ne conduca. trimis de
( 9 aug 2014, 17:00:18

Presedintele PNL Suceava, Stefan Alexandru Baisanu, a luat atitudine astazi fata de recentele declaratii ale lui Gheoghe Flutur la adresa opozitiei si la sondajul de opinie facut public recent, in care USL era data castigatoare la viitoarele alegeri. “Am observat zilele trecute in presa cum Gheorghe Flutur, președintele consiliului judetean Suceava si prim-vicepresedinte al Partidului Democrat, noul partid comunist modern, omul care a adus Suceava inapoi in epoca prim-secretarului de judet, in care totul se executa la comanda politica, s-a cutremurat puternic la vederea unui sondaj (efectuat de Avangarde si CSCI) publicat de un jurnalist conform caruia USL ar putea obține in județul Suceava peste 52% din voturile sucevenilor si implicit l-ar putea detrona pe voievodul Flutur de la conducerea Cosiliului Judetean. Totusi, declaratiile tovarasului Flutur, conform carora sondajele publicate de jurnalisti independenti sunt “etnobotanice de campanie” pe care noi, cei din opoziție ni le “dam pe la nas sa putem pleca in vacanta fericiti” (citat din Gheorghe Flutur) mi se par de-a dreptul halucinante.
Nu domnule Flutur, nu luam etnobotanice, desi asa cum se stie sub mandatul PD la guvernare aceste tipuri de droguri usoare au luat amploare in Romania, dezvoltandu-se haotic si fara control la nivel intregii tari. Nu ne drogam, nu avem halucinatii, nu traim intr-o alta lume. Noi, liderii opozitiei, noi, romanii, noi, sucevenii suntem inca aici, dumneavoastra si acolitii dumneavoastra aparent traiti intr-o alta lume, o lume in care totul este perfect, o lume in care nimeni nu are probleme cu nimic. In lumea dumneavoastra virtuala, nimeni nu are probleme cu salariile, cu pensiile, cu sanatatea, cu invatamantul, cu infrastructura sau cu orice doriti dumneavostra, acolo toti va integrati in Absolut si va faceti frate cu Dionis si cu Bacchus”, a spus Baisanu.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei