Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 aug 2014 - Anul XIX, nr. 182 (5691)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Victime

O fetiţă de 6 ani şi bunicul ei, accidentaţi pe trecerea de pietoni de un tir

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un bărbat în vârstă de 63 de ani şi nepoata sa, în vârstă de 6 ani, au fost accidentați pe trecerea de pietoni de un tir, cei doi având parte de multă şansă şi scăpând cu viaţă deşi au fost târâţi câţiva metri de vehiculul greu. Accidentul s-a produs ieri, în jurul orei 12.00, în cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, la intrarea în sensul giratoriu, la trecerea de pietoni semaforizată dinspre Biserica Sf. Andrei.

Martorii oculari au relatat scene de coşmar.

„Copilul şi bărbatul erau sub camion, şoferul i-a târât fără să-şi dea seama, noroc că o femeie a sărit şi a tras cu pumnii în cabină ca să oprească”. Din fericire, şoferul, Ion Brăneanu, în vârstă de 43 de ani, din Hârtop, care circula dinspre Botoşani, a oprit înainte de a se produce o nenorocire.

Ion Brăneanu a fost foarte confuz după producerea accidentului şi nu a putut explica ce s-a întâmplat. El a evitat să se pronunţe dacă a trecut pe roşu ori dacă pietonii i-au ţâşnit în faţă şi a dat vina pe lipsa de vizibilitate în lateral, din cauza altor maşini. 

Bărbatul în vârstă de 63 de ani şi nepoata sa au fost transportaţi de ambulanţe SMURD la Spitalul Judeţean Suceava, unde au fost diagnosticaţi cu leziuni care nu le pun viaţa în pericol. Fetiţa a scăpat doar cu o serie de contuzii minore, în timp bunicul său a suferit un hematom parietal stâng.

Aflat pe pat de spital, Petrea Mitrea, bărbatul de 63 de ani, a povestit ce şi-a adus aminte: “Am început să traversez cu nepoata, şoferul de tir era oprit dar nu ştiu de ce a plecat de pe loc, apoi nu mai ştiu ce s-a întâmplat”.

Poliţiştii rutieri au lămurit cauza accidentului după ce au vizionat imaginile  surprinse de camerele video din zonă.

„Din ancheta efectuată de poliţiştii rutieri rezultă că şoferul în vârstă de 43 de ani a pătruns pe locul marcat pe culoarea roşie a semaforului, fără a acorda prioritate celor două persoane angajate regulamentar în traversare”, a declarat subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Şoferul implicat în accident a fost verificat cu etilotestul, rezultând alcoolemie 0.

Bărbatul şi nepoata sa sunt din Tecuci-Galaţi şi veniseră la Suceava pentru două săptămâni, la una dintre fiicele bărbatului. La ora accidentului cei doi se îndreptau spre Gara Burdujeni, de unde urmau să ia un tren cu care să ajungă la Galaţi.

În ultima lună, în municipiul Suceava s-au produs numeroase accidente grave pe trecerile de pietoni. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O fetiţă de 6 ani şi bunicul ei, accidentaţi pe trecerea de pietoni de un tir.
 Vizualizări articol: 4953 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
O fetiţă de 6 ani şi bunicul ei, accidentaţi pe trecerea de pietoni de un tir3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Despre tiristi trimis de
( 8 aug 2014, 11:11:48
Sunt cei mai dementi soferi si ma refer la 99% dintre tiristi. Iar daca e pocait e si mai rau. Autocarele de la EUROFRATELO circula demential spre V Dornei. Efectiv trebuie sa te feresti in trafic de ei, mai ales in localitati, unde circula cu viteze foarte foarte mari bazandu-se pe antenele lor. Daca te ajung din urma si nu te pot depasi din cauza masinilor din fata, incep sa sune din goarnele alea ale lor ca, vezi doamen, ii obstructionezi pe ei daca circuli regulamentar.
Niste analfabeti marea majoritate, cu permise luate pe spagi groase. Ar trebui ca si cei care le-au dat permisele sa aiba constiinta incarcata cu zecile sau miile de victime provocate.
2.   Circulat...va rog ! trimis de
( 8 aug 2014, 11:31:16
Acu stau şi mă întreb oare chiar nu se mai găsesc miliţieni în judeţul ăsta capabili să impună legea pe şosele? Păi la ce performante au conducerile serviciilor de circulaţie de la judeţ şi municipiu zburau instant din funcţie, în locuri unde mult stimaţilor conducători chiar le pasă cât de cât de prostime. Însă probabil sunt de neclintit iar şefilor ori le e frică ori nu ştiu ce să facă pentru că nu-mi vine a crede că s-au dedulcit la plocoane şi dacă aceste vin regulat şi consistent ce rost mai are să tulburi o aşa de bună rânduială.În rest scapă cine poate !
3.   Prostia prostilor trimis de
( 8 aug 2014, 13:12:15
Unde s-a mai vazut trecere de pietoni la 1 m de sensul giratoriu!!!oare cine a facut trecrea de pietoni in sens nu are nici o vina!?Oricum e unicat si cu semafor!!!
4.   Sa se pedepseasca mirlania la volan! trimis de
( 8 aug 2014, 13:36:36

Nesimtitii, ce poti sa te astepti de la el (ei)!? Sunt mereu grabiti, cu piciorul nervos pe acceleratie... In trafic, preocuparea mirlaneasca este sa depaseasca toate masinile, pentru a ajunge in citeva secunde in fata celorlalti! Nu au grija de situtii neprevazute din fata, la dreapta, stinga,… ca poate sunt copii, batrini, oameni bolnavi pe zebre si chiar pe la semafoare etc. Asta si altii ca el, omoara fara remuscare animalutele pe sosele… schilodesc si omoara oamenii fara mila! Dupa o saptamina scapa si sunt iar printre noi!

4.1  RE: Sa se pedepseasca mirlania la volan! trimis de
( 8 aug 2014, 14:48:47
De acord. Ideea e ca degeaba scriem aici, ca acei ticalosi si nesimtiti de care vorbim, nici nu stiu sa citeasca si nu acceseaza internet.
Sunt niste indivizi care sufera de sindromul P-lelor mici. Piticanii care nu stiu altceva decat sa se dea mari si duri cand sunt la volanul monstrilor, dar sunt niste nimicuri cand coboara din cabinele lor cu arome de kurve de la sosea si tigari ieftine.
Ar trebui ca politistii sa verifice si aparatele alea de inregistreaza vitezele si sa se inventeze, daca nu exista cumva deja, un aparat care sa coreleze viteza cu pozitia geografica prin GPS. Atentionarile acestor aparate, ar trebui automat transmise prin internet si sa le vina amenzile acasa acestor IDIOTZI.
5.   Unde i varianta orasului trimis de
( 8 aug 2014, 21:26:30
k sa traversezi suceava s-au dus 2-3 ore de program , cum draqu sa nui dai in blana cand prinzi momentul sau sa fortezi la un semafor ,intersectie etc.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei