Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 iul 2014 - Anul XIX, nr. 168 (5677)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Controale

Amenzi de peste 26.000 de lei, date de poliţişti la Zilele municipiului Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 100 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 26.140 de lei, au fost aplicate de poliţişti în perioada 17-21 iulie a.c., la manifestările organizate de Zilele municipiului Fălticeni şi la bâlciul tradiţional anual de Sf. Ilie care a avut loc în aceeaşi localitate, a anunţat ieri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, subcomisarul Ionuţ Epureanu.

 Dintre acestea, 21 de sancţiuni au fost aplicate pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar patru amenzi pentru comerţ ilicit, unor indivizi care vindeau diverse bunuri fără a fi autorizaţi în acest sens.

Cele mai multe amenzi au fost date de poliţiştii rutieri.

„Pe raza municipiului şi în zona arondată au fost identificați şi turiști, dar şi suceveni care au încălcat legislația rutieră, fiind aplicate 75 de sancțiuni contravenționale la OUG 195/2002, în valoare de 20.160 de lei”, a explicat subcomisarul Ionuţ Epureanu, precizând că au fost reţinute opt permise de conducere şi ridicate patru certificate de înmatriculare pentru lipsă ITP.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene a adăugat că au fost aplicate şi două sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.000 de lei pentru apelare abuzivă a numărului de urgenţă 112.

„În medie, în fiecare zi a manifestărilor de la Fălticeni, au acţionat  40 de poliţişti, o grupă a Serviciului de Acţiuni Speciale – IPJ Suceava şi trei poliţişti de prevenire din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii – IPJ Suceava”, a completat subcomisarul Epureanu, subliniind că acţiunile de control au avut loc în cadrul campaniei „Turism în siguranţă”, care se desfășoară în perioada iulie-octombrie 2014.

Cu ocazia manifestărilor de la Fălticeni, poliţiştii au distribuit şi 400 de materiale preventive (afişe, flyere şi ghiduri conținând recomandări preventive).

„Cetăţenii şi turiştii  au fost sfătuiţi să adopte un comportament preventiv şi să respecte reguli minime de autoprotecţie pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor de tâlhărie, furt din genţi şi buzunare sau furt din auto”, a mai declarat reprezentantul IPJ Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenzi de peste 26.000 de lei, date de poliţişti la Zilele municipiului Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1553 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Amenzi de peste 26.000 de lei, date de poliţişti la Zilele municipiului Fălticeni5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei