Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 iul 2014 - Anul XIX, nr. 164 (5673)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Semestrul I 2014

Numărul accidentelor grave de circulaţie din zona Rădăuţi s-a redus semnificativ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Statisticile întocmite de către Biroul Poliţia Rutieră Rădăuţi dezvăluie că în primele şase luni din anul în curs numărul evenimentelor rutiere grave înregistrate în zona Rădăuţi a scăzut cu aproape 30 la sută faţă de aceeaşi perioadă din anul trecut. Dacă în intervalul 01.01- 30.06.2013 poliţiştii rutieri rădăuţeni au înregistrat 21 accidente grave soldate cu şase morţi, 18 răniţi grav şi zece răniţi uşor, anul acesta în zonă au fost 16 evenimente rutiere grave în care 17 persoane au fost rănite grav, iar trei au fost rănite uşor. Cele mai multe accidente au fost înregistrate în zona din afara municipiului, la Marginea şi la Vicovu de Sus, în zilele de început de săptămână, în intervalul orar 12.00. - 18.00.

Şeful Formaţiunii Poliţia Rutieră Rădăuţi, subcomisar de poliţie Gabriel Chifan, a declarat: ”Sper că următoarea perioadă din an va fi mai liniştită pentru toţi participanţii la trafic, deci şi pentru noi, cei care veghem la buna desfăşurare a traficului rutier. Despre primul semestru din anul în curs, despre cauzele care au determinat evenimentele rutiere, pot spune că majoritatea s-au datorat abaterilor săvârşite de biciclişti şi mopedişti în trafic, vitezei neadaptate la condiţiile de drum, abaterilor conducătorilor de atelaje, neacordării de prioritate vehiculelor, indisciplinei pietonale şi neasigurării la schimbarea direcţiei de mers. Cât despre perioada imediat următoare, când valorile traficului vor creşte, pentru că mulţi dintre cei care lucrează în străinătate vor face concediul acasă, vă asigur că poliţiştii rutieri rădăuţeni vor fi permanent, indiferent că e zi sau noapte, pe şoselele din zonă, iar cei care vor fi depistaţi în neregulă vor fi pedepsiţi aspru. Controalele pe care le vom efectua în trafic, cu sau fără aparatele radar, vor acoperi toată zona arondată formaţiunii noastre”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Numărul accidentelor grave de circulaţie din zona Rădăuţi s-a redus semnificativ.
 Vizualizări articol: 1673 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Numărul accidentelor grave de circulaţie din zona Rădăuţi s-a redus semnificativ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   FARA EL trimis de
(18 iul 2014, 17:22:32
Cred ca a fost in concediu excrocul de dorin matei,toti au circulat mai prudent.Daca era el puteai sa faci orice dracarie ca dai spaguta si rezolviai pe loc.NA OMUL SEFILOR.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei