Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 iul 2014 - Anul XIX, nr. 164 (5673)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infracţiuni

Furturi unul după altul în judeţ. 11 hoţi prinşi în 24 de ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţia a înregistrat numeroase sesizări privind furturi în ultimele zile, iar în interval de 24 de ore a reuşit să identifice 11 suspecţi de comiterea faptelor. Este vorba în majoritate de minori care ar fi comis furturi, aceştia creând numeroase probleme de acest gen în ultima perioadă de timp.

Una din faptele comise a fost cu violenţă. În noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 2.00, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Straja, a sesizat că a fost deposedat prin violenţă de portofel de un tânăr cu care a băut în faţa unui magazin. Bărbatul a relatat că în drum spre casă a fost atacat din spate de o persoană care i-a sustras din buzunarul pantalonilor portofelul în care se aflau aproximativ 500 de lei şi 100 de euro. Din ancheta poliţiei a rezultat că autorul faptei este un minor de 17 ani, Mihai P., din Straja, cel care băuse împreună cu victima. Autorul, arată poliţia, a recunoscut că i-a sustras bărbatului portofelul. În cauză s-a început urmărirea penală, iar tânărul de 17 ani a fost reţinut pentru 24 de ore.

 

Un minor de 16 ani i-a furat 8.000 de lei unui şofer care derapase în şanţ

Într-un alt caz, miercuri seară, poliţiştii din Moara au fost sesizaţi că un individ a furat o drujbă din curtea locuinţei unei localnice în vârstă de 79 de ani. Poliţiştii au identificat într-o curte învecinată un bărbat suspect, care a declarat că se odihneşte în grădină, fiind obosit. Pe marginea drumului, într-un lan de porumb, în apropiere de bărbat, a fost găsită drujba furată. S-a stabilit că furtul a fost comis de Vasile Maciuc, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Suceava, cunoscut cu antecedente penale. Şi în acest caz suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Tot miercuri, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Izvoarele Sucevei, a sesizat că din maşina tatălui său a fost furată suma de 8.000 de lei. Din verificări a rezultat că în aceeaşi zi, în jurul orei 15.00, pe DJ 176, în Izvoarele Sucevei, un localnic în vârstă de 66 de ani, care conducea un autoturism, a derapat pe pietriş şi a intrat în şanţ. La scurt timp la faţa locului a ajuns un tânăr, comerciant ambulant de covoare, care s-a oferit să-l ajute pe şoferul aflat în dificultate. În timp ce-l „ajuta” pe bărbat, minorul a sustras dintr-o borsetă din maşină suma de 8.000 de lei. Autorul a fost identificat în persoana lui Guţă B., în vârstă de 16 ani, din municipiul Dej, care a fost depistat într-o maşină, pe raza comunei Cârlibaba. 

 

Spărgători de magazine şi boxe, în municipiul Suceava

Tot miercuri, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de spargerea mai multor boxe de la subsolul unui bloc de pe strada Zorilor din Suceava, faptă comisă în intervalul 9-15 iulie a.c. S-a stabilit că furtul a fost comis de o grupare formată din trei tineri de etnie romă. La unul dintre aceştia au fost găsite câteva din bunurile furate din boxele de pe strada Zorilor.

Sabin Cuţitaru, în vârstă de 20 de ani, Andrei Paicu Vizitiu, de 23 de ani, ambii din Şcheia, şi Ovidiu Vasile Zlotariu, în vârstă de 20 de ani, din Pătrăuţi, au fost prinşi la finele săptămânii trecute. În noaptea de vineri spre sâmbătă a săptămânii trecute ei au fost surprinşi în flagrant de proprietarul unui boxe, iar în încercarea de a scăpa unul din ei l-a lovit pe sucevean cu un levier în cap.

Tot acum două zile, s-a stabilit că patru minori cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani, şi un tânăr de 19 ani, toţi din Suceava, sunt autorii spargerii unui magazin din Suceava, în noaptea de 14 spre 15 iulie a.c. Minorii au furat mai multe bunuri alimentare şi sunt suspecţi şi în cazul unui alt furt, comis tot în Suceava, pe 21 iunie.

 “Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor astfel încât să nu cadă victime hoţilor. Se recomandă asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor. Totodată, recomandăm prudenţă cu privire la orele şi rutele de deplasare şi la consumul de alcool, astfel încât să nu deveniţi victime ale tâlhăriilor”, a transmis subcomisarul Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Furturi unul după altul în judeţ. 11 hoţi prinşi în 24 de ore.
 Vizualizări articol: 3471 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Furturi unul după altul în judeţ. 11 hoţi prinşi în 24 de ore5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei