Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 iul 2014 - Anul XIX, nr. 153 (5662)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prinşi de poliţie

Doi tineri au furat 160 de perechi de papuci şi le-au vândut la second-hand

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri din judeţul Neamţ au fost prinşi de poliţie la mai bine de două luni după ce au furat 160 de perechi de încălţăminte din mansarda unui bloc din Suceava. Din ancheta poliţiei rezultă că marfa a ajuns la magazine second-hand din Suceava, verificările pe această linie urmând a fi continuate. 

Poliţia municipiului Suceava a intrat pe fir în acest caz pe data de 13 mai. Atunci, Gheorghe L., în vârstă de 57 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat că în intervalul 26 aprilie-13 mai persoane necunoscute au pătruns în podul mansardat al unui bloc, proprietatea sa, de unde au furat 160 de perechi de sandale şi cizme de damă, de diferite mărci. Bărbatul desfăşoară comerţ legal de încălţăminte pe care o vinde în spaţiile pe care le are în mai multe puncte ale municipiului Suceava. Prejudiciul a fost estimat la 15.000 de lei.

Cei doi suspecţi de furt, Florin Alexandru Asavei, în vârstă de 20 de ani, şi Adrian Gheorghe Lungu, de 23 de ani, ambii din comuna Dumbrava Roşie, judeţul Neamţ, au ajuns pe mâna poliţiştilor după ce în noaptea de 1 spre 2 iulie au mai dat o spargere. Din ancheta poliţiei rezultă că ei au spart o magazie din Suceava, de unde au furat mai multe scule. Poliţiştii i-au prins la scurt timp după comiterea acestei fapte şi, continuând ancheta, au stabilit că cei doi sunt şi autorii furtului de încălţăminte. 

 

Poliţiştii au recuperat o parte din perechile de papuci

Anchetatorii au reuşit să recupereze 69 din cele 160 de perechi de încălţăminte furate.

Conform subcomisarului Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava „cele două persoane au recunoscut comiterea faptei, declarând că în după-amiaza unei zilei de la sfârşitul lunii aprilie 2014 au pătruns prin efracţie în podul scării de bloc unde domiciliază persoana vătămată, iar din interior au sustras aproximativ 160 de perechi de încălţăminte, pe care le-au vândut ulterior”. Proprietarul papucilor s-a declarat parte vătămată în acest caz şi s-a constituit parte civilă în procesul penal cu suma de 8.000 de lei.

 

Cei doi suspecţi, arestaţi preventiv. Unul are pe numele său şi un mandat european de arestare

Cei doi tineri nemţeni au fost reţinuţi în baza ordonanţei pentru 24 de ore, miercuri, iar joi procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava i-a înaintat, la Judecătoria Suceava, carea decis arestarea preventivă a celor doi pentru o perioadă de 30 de zile.

De precizat că Adrian Gheorghe Lungu, tânărul de 23 de ani, era dat în urmărire, având emis pe numele său un mandat european de arestare sub acuzaţia că a comis furturi în Italia. El era dat în urmărire din august 2013. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri au furat 160 de perechi de papuci şi le-au vândut la second-hand.
 Vizualizări articol: 2027 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Doi tineri au furat 160 de perechi de papuci şi le-au vândut la second-hand5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei