Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 iul 2014 - Anul XIX, nr. 152 (5661)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Tragic

Un tânăr de numai 19 ani a intrat în stop cardio-respirator şi a murit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Gura Humorului, a murit după ce a intrat în stop cardio-respirator, manevrele de resuscitare pe care le-au încercat medicii de la spitalul din localitate nereuşind să-l mai salveze. Moartea lui Alexandru Tiron este un adevărat şoc la Gura Humorului, având în vedere vârsta tânărului şi modul fulgerător în care a murit.

Tânărul care urma să împlinească 20 ani pe 1 august s-a simţit rău încă de marţi, acuzând dureri mari în piept. Miercuri s-a simţit şi mai rău, iar în jurul orei 12.45 şi-a sunat mama şi a cerut ajutor. Tânărul a fost urcat într-un taxi şi dus la „Urgenţele” Spitalului Orăşenesc Gura Humorului. După aproximativ 45 de minute medicii au constatat decesul.

Alexandru Tiron absolvise anul trecut Colegiul Naţional „Alexandru cel Bun” Gura Humorului, iar în ultima perioadă a lucrat ca ospătar la două restaurante din oraş. Acesta lucra noaptea în ultima perioadă, ca ospătar la nunţi. Tânărul nu era cunoscut cu afecţiuni cardiace, însă tatăl său a decedat în condiţii similare acum mai puţin de un an de zile.

Pagina de Facebook a tânărului s-a umplut de mesaje de condoleanţe. Apropiaţii au realizat şi un film în memoria acestuia, care a fost postat pe YouTube şi pe care îl puteţi urmări şi pe site-ul nostru.

Din informaţiile pe care le avem, tânărul, care avea peste 1,90 m înălţime, a murit din cauză că aorta, vasul principal al inimii, era dilatată. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr de numai 19 ani a intrat în stop cardio-respirator şi a murit.
 Vizualizări articol: 6604 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr de numai 19 ani a intrat în stop cardio-respirator şi a murit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei