Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 iul 2014 - Anul XIX, nr. 152 (5661)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Bercea Mondial trebuie să intre în masonerie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

A avut loc zile trecute la Bucureşti nu ştiu ce mare adunare a masonilor. Unul dintre posturile de televiziune, condus probabil tot de vreun mason, a prezentat despre eveniment un amplu „material”, cum zic cei de pe micul ecran emisiunilor, fără să ştie că „materialul” e o materie primă, nu un produs final. Mă rog, fineţuri inaccesibile televiziunilor.

Acest prilej a fost nimerit pentru un nene, mason-şef, să vâre o declaraţie pe micul ecran deşteaptă tare, în care ne-a amintit că „masoneria reprezintă elita societăţii.”

Apoi, ne-a fost prezentat ultimul intrat în rândul acestei elite: generalul Victor Atanasie Stănculescu, proaspăt eliberat din închisoare, după ani grei de detenţie. Ani lungi, căpătaţi ca pedeapsă pentru un fleac de „omor deosebit de grav”, comis în zilele revoltelor de la Timişoara, din decembrie 1989.

Câtă impertinență şi câtă zeflemea la adresa oamenilor cinstiţi din ţara asta poţi manifesta, ca să primeşti în ograda ta un puşcăriaş criminal, pe care să-l prezinţi la televiziune ca făcând parte din „elită”?  Şi câtă lipsă de modestie, în acelaşi timp, căci chiar dacă asta ar fi elita, e bine s-o zică alţii, nu tu, cu gura ta!

Dar să rememorăm şi alţi elitişti de-ai masonilor împârnăiaţi, cu care se fuduleşte această organizaţie, care e în fapt un grup de interese unde se pune ţara la cale şi se fac fel de fel de mişmaşuri, înăuntrul sau înafara legii. O să pomenim „decât trei” mari masoni puşcăriaşi, cum zic bucureştenii, culeşi la repezeală, de pe rafturile memoriei: Adrian Năstase, Victor Babiuc, Sorin  Ovidiu Vântu. Într-adevăr, din punctul de vedere infracţional, ei chiar sunt o elită. Sunt o frişcă!

Fraţi masoni, păi încorporaţi-l la voi şi pe Bercea Mondial! Că face parte din elită e clar ca lumina zilei. Şi apoi, precum îi spune şi numele, se bucură deja de un răsunet mondial. Sper că aveţi o lojă şi pentru minorităţile rasiale.

 

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bercea Mondial trebuie să intre în masonerie.
 Vizualizări articol: 1644 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 6 voturi
Bercea Mondial trebuie să intre în masonerie3.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei