Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 iul 2014 - Anul XIX, nr. 151 (5660)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Încă o victimă

Bătrână prădată de bijuterii de o femeie care îi oferea gratis produse de curăţenie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Încă o bătrână a căzut victimă aşa-zişilor comercianţi ambulanţi care, sub pretextul oferirii unor produse promoţionale, intră în locuinţele sucevenilor şi caută să fure bani, bijuterii ori alte bunuri de valoare.

De data aceasta, păgubita a fost o bătrână în vârstă 91 de ani, din municipiul Suceava, care a făcut plângere la poliţie în urmă cu două zile.

Fapta totuși, povestește victima, Alexandrina S., s-a petrecut tocmai pe 4 iunie a.c. În acea zi, în jurul prânzului, s-a trezit la uşă cu o femeie necunoscută, de circa 35-40 de ani, care i-a spus că este reprezentanta unei firme din Italia şi vrea să-i prezinte mai multe produse de curăţenie, o parte din produse urmând să i le ofere gratuit.

Bătrâna a acceptat să o primească în locuinţă, iar după ce cele două au intrat în bucătărie, necunoscuta a închis uşa care făcea legătura cu holul de la intrare, uşa apartamentului rămânând neasigurată.

Prezentarea produselor a durat aproximativ 10 minute, după care femeia necunoscută a plecat din locuinţa bătrânei. Aceasta din urmă a constatat abia a doua zi că din dulapul din dormitor i-au dispărut mai multe bijuterii din aur, valoarea totală a prejudiciului fiind estimată la 3.500 de lei.

Cu această ocazie, poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la măsurile preventive pe care cetăţenii trebuie să le ia în cazul în care sunt abordaţi de persoane necunoscute care solicită să le vândă anumite bunuri.

„Recomandăm cetăţenilor să nu dea curs unor astfel de oferte care, de cele mai multe ori, sunt doar un pretext de a pătrunde în locuinţe şi a sustrage bunuri. De asemenea, nu lăsaţi să intre în locuinţa dumneavoastră persoane necunoscute, ce se recomandă a fi de la diverse firme de publicitate, de la societăţile de gaz, energie electrică, fără a vă prezenta documente avizate ce le fac identificabile. În cazul în care aveţi suspiciuni cu privire la faptul că sunteţi înşelaţi, apelaţi la numărul unic de urgenţă 112 sau sesizaţi cea mai apropiată unitate de poliţie”, a transmis ieri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspectorul principal Ionuț Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrână prădată de bijuterii de o femeie care îi oferea gratis produse de curăţenie.
 Vizualizări articol: 1444 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bătrână prădată de bijuterii de o femeie care îi oferea gratis produse de curăţenie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei