Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 iul 2014 - Anul XIX, nr. 151 (5660)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 3 - 9 iulie

Campionatul Naţional de Drift, în parcarea Shopping City

Asociaţia Română de Drift, în parteneriat cu Shopping City Suceava şi Toyota Suceava, organizează, în zilele de 5-6 iulie, în parcarea Shopping City, Campionatul Naţional de Drift - Etapa I, acţiune la care vor participa cei mai buni piloţi din Bucureşti, Cluj, Neamţ, Botoşani, Baia Mare şi Suceava.

 

„Cumpără, înscrie și câștigă!” la poarta cu premii din Shopping City

Cel mai important eveniment din lumea fotbalului vine cu mii de surprize la Shopping City Suceava.În perioada 13 iunie – 13 iulie, Shopping City, în parteneriat cu hipermarketul Carrefour, derulează campania „Cumpără, înscrie și câștigă!” în cadrul căreia iubitorii de sport și cumpărători vor fi răsplătiți cu peste 2.000 de premii instant, constând în doze de bere sau de suc, pungi de alune și mingi de fotbal.

În fiecare vineri, sâmbătă și duminică, pe toată durata campaniei, fotbalul și distracția le vor aduce premii instant clienților care au făcut cumpărături de minimum 100 de lei pe un singur bon de casă, din magazinele aflate în incinta Shopping City.

 

Cursuri gratuite de dans pentru copiii începători

Shopping City Suceava invită toţi copiii la cursurile gratuite pentru începători oferite de Şcoala de dans Fly Dance Studio. Aceştia au ocazia de a învăţa diferite stiluri de dans, precum: vals lent, vals vienez, quick step, tango, slow fox, samba, cha-cha, passo doble, rumba sau jive. De altfel, pasionaţii vor putea dansa şi în paşi de salsa, bachata, merengue sau tango argentinian. Cursurile se desfăşoară în City Gallery, din incinta Shopping City Suceava, în fiecare luni şi miercuri, între orele 17:00-18:30.

 

Târgul de vară al meşterilor populari

În Parcul Central al municipiului Suceava se desfăşoară, în intervalul 1-13 iulie, Târgul de vară al meşterilor populari, manifestare care urmăreşte să promoveze arta şi tradiţia populară din Bucovina, dar şi din alte judeţe ale ţării. Meşteşugarii şi artizanii care îşi etalează produsele vin în întâmpinarea cererii populaţiei locale, dar şi a turiştilor care vizitează Suceava în această perioadă, oferind spre vânzare piese de ceramică, lemnărit, ţesături şi împletituri, produse de marochinărie, arta sticlei, icoane, podoabe populare.

 

Sâmbătă, 5 iulie

Expoziţia retrospectivă AGD 20/1994 - 2014

La Uzina de Apă Suceava (str. Apeductului), în care funcţionează Centrul de Arhitectură, Cultură Urbană şi Peisaj, se deschide, la ora 17.00, expoziţia retrospectivă aniversară AGD 20/1994 – 2014, care marchează două decenii de la înfiinţarea societăţii Arhitectură Grafică Design.

 

Festivalul Internaţional al Şcolilor de Teatru - Deschidere oficială şi spectacol

La Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Suceava are loc, la ora 18.30, deschiderea oficială a Festivalului Internaţional al Şcolilor de Teatru (ediţia I).

După festivitatea de deschidere, începând cu ora 19.00, va fi prezentat spectacolul „Stele în lumina dimineţii”, de Alexandr Galin, susţinut de tineri actori de la Facultatea de Teatru din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” din Bucureşti. Accesul la toate spectacolele din programul festivalului este gratuit.

 

Duminică 6 iulie

Kids City – ateliere de creație Art Craft

Shopping City Suceava organizează ateliere gratuite de creație și distracție, Kids City – Art Craft, dedicate tuturor copiilor energici și creativi, cu sprijinul Alexandria Librării din incinta centrului comercial. În fiecare duminică, începând cu ora 12:00, vor fi organizate ateliere tematice în cadrul cărora copiii vor putea să confecţioneze obiecte decorative cu accesoriile din gama special dedicată copiilor, Art Craft, ce se găsește exclusiv în Alexandria Librării, să coloreze şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava. Duminică, 6 iulie, copiii vor putea participa la atelierul “Bun venit, vacanță mare!”, în cadrul căruia vor învăța să confecționeze un zmeu. Copiii îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1547 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei