Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 iun 2014 - Anul XIX, nr. 146 (5655)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rock balcanic

Concert Popa Şapkă, astăzi, la Del`Iri Pub

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Del`Iri Pub va avea loc astăzi, de la ora 21:00, un concert incendiar cu formația timișoreană Popa Șapkă. Formaţia de rock balcanic ce cântă în cinci limbi are parte de un succes amețitor peste hotare, melodiile trupei fiind apreciate tot mai mult de melomanii din alte ţări. Muzica celor de la Popa Şapkă este influențată de ritmurile balcanice, un amestec de ska, pop, punk, gipsy, reggae și folk. Prima melodie a trupei, „Amerika Evropa”, a făcut furori în absolut toate țările unde trupa Popa Şapkă a concertat. Este un hit underground, promovat de la concerte în mediul online.

Dima, unul dintre membrii formaţiei, a spus că „este uimitor să vezi 1.000 de oameni într-un club, în Bulgaria sau Anglia sau Ungaria, cântând versurile piesei, în românește, de la început până la sfârșit”. Hotărâți să nu mai lase lucrurile la voia întâmplării, la începutul anului băieții s-au întors în țară, stabilindu-se în București, de unde vor să prezinte Popa Şapkă României.

Conform celebrei vorbe care spune că „nimeni nu e profet în ţara lui”, succesul timişorenilor este mult mai mare în afara graniţelor ţării noastre, trupa fiind mult prea puțin cunoscută publicului larg din România.

„Nu a fost vreo strategie în acest sens, pur și simplu aşa s-a întâmplat. Normal că ne dorim să cântăm acasă, să avem succes aici... Însă nu ne-am promovat deloc în țară, toată nebunia din Europa ne-a luat prin surprindere și am amânat mereu momentul”, a completat Dima. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concert Popa Şapkă, astăzi, la Del`Iri Pub.
 Vizualizări articol: 1291 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concert Popa Şapkă, astăzi, la Del`Iri Pub0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei