Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 iun 2014 - Anul XIX, nr. 143 (5652)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Oportunitate

Containere modulare cu multiple utilizări, realizate de SUCT Suceava în atelierele proprii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele mai importante firme sucevene din domeniul construcţiilor, SC SUCT SA, care a împlinit la finele anului trecut 60 de ani de activitate, a început să producă recent containere modulare metalice, care pot avea o mulţime de utilizări, fiind extrem de utile pentru organizarea de şantier.

„Suntem singurii producători de containere metalice modulare din această zonă a ţării, în special din judeţele Suceava şi Botoşani”, a precizat directorul general adjunct al SUCT, ing. Viorel Papuc.

Containerele sunt produse la dimensiuni standard de 6 x 2,40 m, fiind proiectate şi confecţionate în atelierele firmei sucevene, pe o structură metalică şi cu panouri de tip „sandwich”.

„Containerele au diverse utilizări, dar în special sunt foarte utile pentru organizare de şantier, putând fi folosite atât ca birouri de lucru, magazii, vestiare, grupuri sanitare (cu duşuri, toalete, chiuvete etc.). Toate pot fi racordate la utilităţi – energie electrică, telefonie, internet, apă canal. Noi asigurăm transportul şi instalarea lor”, a explicat  directorul general adjunct al SUCT.

Ele au fost create pentru a fi folosite pe şantierele proprii ale SUCT, dar când şefii firmei au văzut că există cerere pentru acestea, au început producţia şi pentru cei care au nevoie de ele temporar sau pe termen lung, containerele modulare fiind puse la dispoziţia antreprenorilor, atât pentru închiriere cât şi pentru achiziţie.

„Le punem la dispoziţie la cele mai convenabile preţuri din România, iar foarte important este faptul că pot fi obţinute de pe piaţa locală, fără a fi aduse de la sute sau chiar mii de kilometri, ceea ce implică costuri mult mai mari”, a adăugat Viorel Papuc.

Containerele pot fi folosite chiar şi ca săli de şedinţă, existând un model special adaptat pentru acest scop, cu dimensiuni de 6 x 4,80 m, ori ca unităţi de cazare, acolo unde nu există alte variante convenabile.

„Sunt construcţii modulare versatile, pot avea diverse utilizări, în funcţie de necesităţile fiecăruia. De exemplu, pot fi dotate cu aer condiţionat, care să asigure răcoarea necesară pe timp de vară şi căldură pe timp de iarnă. Nu în ultimul rând, acestea dispun de un finisaj superior, pardoseală din parchet melaminat şi tâmplărie termopan din PVC”, a explicat reprezentantul SUCT.

În prezent, pe stoc sunt 50 de containere, o parte din ele fiind folosite deja la amenajările de şantier ale lucrărilor de închidere a gropilor de gunoi din judeţ.

Pentru cei interesaţi, containerele modulare produse de SUCT pot fi comandate pe email, la office@suct.ro, sau pe fax, la 0230 525 032.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Containere modulare cu multiple utilizări, realizate de SUCT Suceava în atelierele proprii.
 Vizualizări articol: 4423 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Containere modulare cu multiple utilizări, realizate de SUCT Suceava în atelierele proprii4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Reclama reclama.. trimis de
(24 iun 2014, 11:48:48
Asta ce mai e draga monitorul ca le.ai pus si nr de telefon..cat au decartat?? Cei de la suct daca lucreaza cum au lucrat si la reparatiile facute prin oras.. e clar ca ..traim in romania.. de la asfaltari la containere.. normal la noi stomatologul in timpul liber monteaza calorifere
2.   VREM PRETURI trimis de
(25 iun 2014, 10:46:30
As fi interesat sa cumpar sau sa inchiriez pentru o perioada mai lunga in Franta.

Ce-mi puteti spune?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei