Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 iun 2014 - Anul XIX, nr. 127 (5636)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hoţ prins de poliţie

Biciclete furate din scări de bloc, vândute pe sume modice în Piaţa Mare a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Judiciariştii de la Poliţia municipiului Suceava au prins un individ în vârstă de 43 de ani, din judeţul Neamţ, recidivist, care a furat cel puţin două biciclete din scări de bloc, pe care le-a vândut pe sume modice în Piaţa Mare a Sucevei. Acum două zile, marţi, în jurul orei 16.30, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de o femeie în vârstă de 38 de ani, care a reclamat că i-a fost furată bicicleta din scara blocului în care locuieşte. Din ancheta ulterioară s-a stabilit că femeia a lăsat bicicleta în scară, asigurată cu sistem antifurt, însă acesta a fost tăiat cu un cleşte. Hoţul s-a dus imediat cu bicicleta în Piaţa Mare a Sucevei, unde a vândut-o cu 110 lei. Asta în condiţiile în care bicicleta a fost evaluată la 900 de lei. Bărbatul a fost prins la scurt timp după ce a vândut bicicleta.

Conform poliţiei, suspectul, Mihai Costel Gherghelaş, în vârstă de 43 de ani,  a mai comis un furt de bicicletă în mai 2014. În acest caz, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Suceava, a relatat că bicicleta care îi dispăruse de circa trei săptămâni din scara blocului se află la un copil din cartierul Burdujeni. După ce l-au audiat pe tatăl copilului, poliţiştii au aflat acesta cumpărase bicicleta tot cu 110 lei din Piaţa Mare, de la un individ necunoscut, fără a primi vreun act de proveniență. În acest caz bicicleta valora în jur de 600 de lei.

„La controlul efectuat asupra suspectului a fost găsită suma de 210 lei, precum și ustensile folosite la sustragerea bunurilor. Prejudiciul total, constând în două biciclete, evaluat la suma de 1.500 lei, a fost recuperat în totalitate”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ieri a fost prezentat instanţei de judecată, Judecătoria Suceava, cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Suceava a decis ieri după-amiază arestarea preventivă a suspectului pe o perioadă de 30 de zile.

Numărul furturilor de biciclete s-a înmulţit în ultima perioadă în municipiul Suceava, în mod cert existând şi alţi autori în afara bărbatului în vârstă de 43 de ani. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Biciclete furate din scări de bloc, vândute pe sume modice în Piaţa Mare a Sucevei.
 Vizualizări articol: 1875 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biciclete furate din scări de bloc, vândute pe sume modice în Piaţa Mare a Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei