Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 iun 2014 - Anul XIX, nr. 127 (5636)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lucrările înaintează greu

Şir de nemulțumiri după ultima inspecție la șantierul șoselei de centură a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O echipă de inspecție din partea Companiei Naționale de Autostrăzi şi Drumuri Naționale din România (CNADNR) a realizat o verificare în teren, marţi, pe șantierul șoselei de centură a Sucevei, mai exact pe porțiunea de la intersecția cu DN 17, la „Zidul Morţii” şi până la ieşirea la E 85, la Pătrăuţi.

Este vorba de porţiunea pe care lucrările sunt aproape de faza finală de multă vreme şi pe care s-au reluat lucrările acum două săptămâni. Concluziile acestora, de altfel vizibile şi semnalate cu o zi înainte de Monitorul de Suceava, nu sunt tocmai bune, lucrările înaintând foarte greu.

Inginerul Ovidiu Laicu, reprezentantul pe Moldova al CNADNR, a explicat că firma SC CF Iaşi avea pe şantier doar aproximativ zece oameni, foarte puţin faţă de cât a cerut compania, 70-80 de oameni. Până acum, muncitorii au realizat doar turnarea de covor asfaltic, 1.628 de tone de beton asfaltic.

„Lucrările decurg încet, nu suntem mulţumiţi. Pe lângă faptul că s-a lucrat puţin la turnarea asfaltului, nu s-au început lucrările la şanţurile de scurgere a apei şi la racordul şoselei de centură cu sistemul rutier”, a declarat Laicu. Acesta a precizat că nu poate lansa un termen cu privire la când va fi finalizat tronsonul pe care se lucrează acum, de la DN 17 şi până pe E 85, la Pătrăuţi.

Reamintim că directorul general al CNADNR, Narcis Neaga, anunţa acum două săptămâni că acest tronson trebuie finalizat şi deschis circulaţiei la începutul lunii iunie. Asta în condiţiile în care nu ar mai exista probleme legate de finanţarea investiţiei.

„Bani pentru continuarea lucrării sunt, mai este nevoie doar de poftă de muncă din partea firmei executante”, declara acum câteva zile pentru Monitorul de Suceava prefectul Sucevei, Florin Sinescu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şir de nemulțumiri după ultima inspecție la șantierul șoselei de centură a Sucevei.
 Vizualizări articol: 3522 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 7 voturi
Şir de nemulțumiri după ultima inspecție la șantierul șoselei de centură a Sucevei3.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bla, bla bla.... trimis de
( 5 iun 2014, 12:32:00
Hai tovarase Nechifor....te asteptam cu noi promisiuni la inaugurarea centurei....au trecut si europarlamentarele.....poate ne mai vinzi niste gogosi.....facem pariu cu functia ta, ca nici pana la alegerile prezidentiale , centura nu va fi finalizata corespunzator?
Fa-ti curaj si iesi din barlog la inaintare si mai baga niste minciuni.....Ca na, demnitatea e straina de tine.....
2.   Nu va respectati promisiunile!? trimis de
( 5 iun 2014, 13:50:06

Conducatorii nostri sunt asa cum i-am ales noi, prostimea. Corupti, aroganti, nepregatiti si dezinteresati in a relationa cu oamenii. Nu au un plan de perspectiva, nu au tact, iar tactica de a rezolva problemele stringente ale Sucevei nu exista. Nu-i normal ca oamenii care i-au votat, din toata inima, sa asiste la toate neputiintele lor.
Ba se face centura, aeroportul, asfaltarea strazilor , autostrada la Suceava, ba nu se face... Ne duceti cu vorba! Bine ca vin cei din SUD si ne promit marea cu sarea, pina ii alegem!
Realitatea este că Nechifor, ca si Victor Ponta mint pe toată lumea. Ceea ce se face acum, demonstreaza înca o dată că acesti oameni nu iși ține promisiunile. Exact ca primarul nostru Lungu, care procedeaza la fel, vorbeste, promite, dar ce face?!
Pe cine mai alegem!?...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei