Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 iun 2014 - Anul XIX, nr. 125 (5634)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Ziua Copilului

Pentru un zâmbet de copil, la Todireşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Școala Gimnazială Todirești din județul Suceava a organizat, în premieră de Ziua Copilului, o manifestare la care au fost invitați toți elevii și preșcolarii din cele patru sate ale comunei: Todirești, Soloneț, Părhăuți și Costâna.

 

O zi de neuitat pentru copiii comunei

Evenimentul de la Todireşti a fost pus la cale de un grup de cadre didactice, cu multă dragoste şi dăruire pentru copii, care au renunțat la o zi de odihnă petrecută în familie pentru a face din această duminica de 1 Iunie o zi de neuitat pentru copiii comunei.

Este vorba de Oana Crap, Ioana Grigorean, Rodica Grigorean, Doru Luchian - de la Școala Gimnazială „I.V. Rachieru” din Soloneț, Lăcrămioara Cocîrlă, Veronica Cioată, Alina Dănilă, Adrian Marmeliuc, Gheorghe Seserman, George Șveica, Angela-Gherghina Tabarcea - de la Școala Gimnazială Todirești, Andreea Aparaschivei, Bogdan Ailincă, Ramona Balan, Mihaela Bahna și Anamaria-Renata Șmalbergher - de la Școala Gimnazială Părhăuți şi Lăcrămioara Grosu, Gh. Toma Morar, Angela Șporneac Mihalcea - de la Școala Gimnazială „Vasile Bumbac” din Costâna.

 

Spectacol de circ, moment dulce, premierea participanţilor la concursul „Cei mai frumoși dinți”

Manifestarea a debutat la ora 12.00, în sala de sport, cu spectacolul Circului magic „Stoneli”, care a oferit copiilor un program deosebit cu acrobații, jonglerie, magie, dresură de șerpi uriași etc.

La sfârșitul spectacolului, la inițiativa primarului comunei, Vasile Avram, reprezentanții Consiliului Local le-au oferit tuturor copiilor ciocolată.

După momentul dulce, copiii s-au deplasat în sala de festivități a satului Todirești, unde a continuat manifestarea. A avut loc premierea copiilor care au participat la concursul „Cei mai frumoși dinți”, organizat de medicul stomatolog Andreea Bosancu, de la Dispensarul medical din Costâna, şi au fost selectate şi răsplătite cu premii și diplome cele mai reușite lucrări (desene și eseuri) cu tema „De ce trebuie să ne îngrijim dinții?”.

 

Concursul „Junior Chef”, program special de muzică și dans

După bucuria premierii a urmat concursul „Junior Chef”, organizat de profesorul coordonator al Școlii Gimnaziale Părhăuți, Ramona Balan, concurs la care s-au înscris mulți copii talentaţi în arta culinară.

Cele mai delicioase și mai bine prezentate prăjituri s-au situat pe locurile fruntaşe, dar, întrucât toți concurenții au dovedit talent și pricepere, fiecare dintre ei a fost răsplătit cu o diplomă de participare.

Atmosfera de bucurie generală nu se putea încheia altfel decât cu un program special de muzică și dans, prezentat de prof. Dragomir Chiseliță, fost cadru didactic al școlii, care a rămas în continuare foarte legat de elevii și de colectivul de cadre didactice ai şcolii din Todirești.

Directorul coordonator al școlii din Todireşti, prof. dr. Lăcrămioara Cocîrlă, a avut cuvinte de aleasă prețuire pentru colegii săi și pentru reprezentanții Consiliului Local, care s-au implicat cu multă dăruire și generozitate în organizarea acestei zile speciale de 1 Iunie, zi care le-a produs bucurie tuturor copiilor care au participat la manifestare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pentru un zâmbet de copil, la Todireşti.
 Vizualizări articol: 1634 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Pentru un zâmbet de copil, la Todireşti5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei