Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 mai 2014 - Anul XIX, nr. 120 (5629)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Săltat de pe stradă

Patronul clubului “Red Light”, arestat preventiv şi lăsat fără 78.000 de euro şi un autoturism Audi Q5

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Săltat de pe stradă luni după-amiază şi reţinut pentru 24 de ore, patronul clubului „Red Light” din cartierul Zamca, Cezar Alin Puiu (31 de ani) a fost arestat preventiv ieri, în jurul prânzului, de către judecătorii Curţii de Apel Suceava, în baza mandatului european de arestare emis de către  Parchetul Tribunalului de Mare Instanţă din Bobigny – Franţa.

Aşa cum vă informam în ediţia de ieri, Cezar Alin Puiu este acuzat de francezi de nu mai puțin de șase infracțiuni, de la import de droguri (cocaină), la cumpărare, vânzare și deținere de stupefiante, fapte comise în cursul anului 2013.

Suceveanul, susțin francezii, făcea parte dintr-o grupare mai mare, complicii acestuia fiind deja arestați în Franţa.

Drogurile erau aduse din Antilele Franceze, șapte persoane fiind deja arestate în acest dosar, iar alte două cercetate în stare de libertate, sub control judiciar.

 

„Nu sunt vinovat”

Ieri, în jurul orei 11.00, Cezar Alin Puiu a fost adus în cătuşe la sediul Curţii de Apel Suceava. „Nu sunt vinovat”, a declarat patronul de la „Red Light” în timp ce era adus de doi poliţişti spre sala de judecată.

O oră mai târziu, judecătorii au dat verdictul: „dispune arestarea persoanei, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 27.05.2014 şi până la data de 25.06.2014, inclusiv”.

Cezar Alin Puiu va fi adus astăzi din nou în faţa judecătorilor Curţii de Apel Suceava, când se va judeca predarea acestuia către autoritățile din Franţa.

 

Patru percheziții făcute luni seară

În cursul zilei de ieri, reprezentanții Direcţiei de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată (DIICOT) Suceava au transmis un comunicat de presă prin care anunţau că încă de la începutul acestei luni, autoritățile judiciare franceze au înaintat către autoritățile judiciare române o comisie rogatorie în care au solicitat activități procedurale și de cercetare penală față de Cezar Alin Puiu, sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul stupefiantelor, pe teritoriul Franței.

Luni după-amiază, maşina condusă de Puiu, un Q5, a fost oprită în trafic de poliţişti, pe bulevardul George Enescu, iar patronul clubului din Zamca a fost săltat şi dus la perchezițiile ce au început în aceeaşi seară. 

Au fost în total patru percheziţii pe raza municipiului Suceava, dintre care una la clubul „Red Light”, iar una într-un imobil de pe strada Lazăr Vicol din cartierul George Enescu, unde locuia Cezar Alin Puiu.

„Au fost ridicate mai multe bunuri și înscrisuri utile cauzei, suma de 78.000 euro și un autoturism marca Audi Q5 cu valoarea de achiziție de 22.000 euro”, se precizează în comunicatul DIICOT Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patronul clubului “Red Light”, arestat preventiv şi lăsat fără 78.000 de euro şi un autoturism Audi Q5.
 Vizualizări articol: 7706 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.22/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 9 voturi
Patronul clubului “Red Light”, arestat preventiv şi lăsat fără 78.000 de euro şi un autoturism Audi Q53.259

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nici azi nimic! trimis de
(28 mai 2014, 17:58:36
Daca era un articol despre un preot , un doctor, un politist, un profesor, care sa fi facut ceva negativ era plin forumul de comentarii si comentatori! Asa daca e vorba de interlopi, pe cine deranjeaza...?! O lume nebuna, nebuna de tot! Moralitatea ne omoara!
2.   TRISTA TARA ... TRISTI OAMENI... trimis de
(28 mai 2014, 21:23:16
OPINIA SV AI 100% DREPTATE. E MAI CURAJOS SA DAM CU NOROI IN PREOTI, POLITISTI, PROFESORI, DOCTORI, DECAT SA LUAM ATITUDINE LA PROBLEMELE REALE ALE SOCIETATII, DEALERI DE DROGURI, TRAFICANTI DE CARNE VIE, TALHARI, SITUATII CRITICE ALE TINERILOR, CONSUMATORI DE DROGURI, FARA PROTECTIE SOCIALA ETC.

ESTE POSIBIL CA O PARTE DIN INFRACTORII SUCEVENI SA NE PRINDA SI SA NE DEA CORECTIE SI NE E FRICA...IN TIMP CE UN OM CU O MESERIE NU VA AVEA CURAJUL SA NE DEA NA,NA SI ATUNCI NOI VORBIM CU UN MARE PATOS SI ELAN.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei