Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 mai 2014 - Anul XIX, nr. 111 (5620)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cupa Bucovina 2014

Peste 500 de câini înscrişi la concursul de frumusețe și aptitudini din parcarea Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Timp de două zile, sâmbătă, 17 mai, şi duminică, 18 mai, sucevenii au ocazia să admire peste 500 de câini de rasă care participă la expoziția națională chinologică de desemnare a titlului C.A.C Cupa Bucovina 2014.

Evenimentul are loc în parcarea centrului comercial Shopping City Suceava, unde patrupedele, care reprezintă peste 50 de rase, vor fi evaluate de arbitri internaţionali din România şi Republica Moldova.

Pentru toţi cei care iubesc acest minunat animal, câinele, fie ei admiratori, proprietari sau crescători de câini, evenimentul va fi un bun prilej de recreere activă, de iniţiere în domeniul chinologic, dar şi de participare competitivă în spiritul sportivităţii şi al respectului reciproc.

Pe parcursul celor două zile, spectatorii sunt așteptați și la „Târgul de produse tradiționale”, unde se vor prezenta produse din carne, brânzeturi, dar şi miere şi produse apicole, prăjituri de casă, gemuri, dulciuri ungureşti, fructe şi multe alte produse. În plus, la eveniment vor fi prezenți și meşteri populari cu produse artizanale, iar în parcarea Shopping City vor fi amenajate tarabe cu alimente, dulciuri şi băuturi răcoritoare.

Tot la expoziția chinologică, iubitorii de animale au ocazia să cumpere pentru prietenii lor necuvântători accesorii, cosmetice și hrană de la standurile special amenajate. De altfel, copiii vor participa la ateliere educative de creație, în cadrul cărora vor putea confecționa, din obiecte art craft, accesorii pentru căței și vor învăța numeroase lucruri despre îngrijirea cățeilor de rasă prezenți în expoziție.

Prin participarea la acest concurs de frumusețe și aptitudini, organizat de Asociaţia Chinologică a Judeţului Suceava se poate obţine dreptul de montă, calificare obligatorie în vederea reproducerii, selecţiei şi ameliorării raselor canine, inclusiv a raselor autohtone de câini: Ciobănesc Românesc de Bucovina, Ciobănesc Românesc Carpatin, Ciobănesc Românesc Mioritic şi Ciobănesc Românesc Corb. Dreptul de montă pentru câinii de rasă facilitează obţinerea certificatelor de origine ale descendenţilor (puilor) şi înregistrarea în circuitul chinologic naţional.

Programul pentru ambele zile ale competiţiei:

7.30-9.30 Accesul participanţilor
9.30-10.00 Deschiderea oficială
10.00-13.30 Arbitrarea la ringuri

13:30-14:30 Pauză
14.30-16.30 Concursurile speciale şi Best in Show

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 500 de câini înscrişi la concursul de frumusețe și aptitudini din parcarea Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 2603 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Peste 500 de câini înscrişi la concursul de frumusețe și aptitudini din parcarea Shopping City Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei