Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 mai 2014 - Anul XIX, nr. 110 (5619)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

În scurt timp

Suceava, din nou inundată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Reprizele de ploaie torențială de ieri după-amiază au transformat Suceava într-o mică Veneție, străzile sau chiar și trotuarele fiind acoperite cu apă. Canalizarea orașului nu a mai făcut față cantităților foarte mari de apă revărsată într-un termen scurt, încât străzile au fost acoperite cu apa care trecea de gleznele celor care se încumetau să traverseze strada, riscând să fie stropiți din cap până-n picioare de mașinile care circulau cu greu printre șuvoaie.

S-au creat acumulări mai mari de apă pe străzile din zona Brădet, pe străzile Gheorghe Doja, Grigore Alexandru Ghica, Traian Vuia şi Pictor Dumitru Dacian. Acelaşi fenomen s-a manifestat şi în localităţile Gura Humorului, strada Ştefan cel Mare, şi Şcheia, zona „Obor”. Pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava, curţile firmelor şi instituţiilor, ca de exemplu ACR şi fosta STIMAS, care îşi au sediul aici, s-au umplut de apă. La fel, pe Aleea Nucului sau în zona fostului hotel Balada, unde au intervenit pompierii pentru a scoate apa de la parterul şi subsolul imobilelor.

Cei care au fost prinși de ploaie afară au fost nevoiţi să se adăpostească de urgenţă şi aştepte să se potolească potopul, fie să se ude din cap până-n picioare.

Filmulețe și poze cu străzile Sucevei inundate de ploaia torențială, cu pietoni care trebuiau să treacă prin apă să traverseze strada, au început rapid să circule pe Facebook și pe alte site-uri de socializare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceava, din nou inundată.
 Vizualizări articol: 5121 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Suceava, din nou inundată5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Normal trimis de
(17 mai 2014, 02:16:27
Normal ca nu face fata ca e plina de mizerie si de nisip ca primaria nu e ocupa cu curatarea buna a orasului! Muncitorii sunt asa de lenesi uni din ei, unul matura in fata mea si vedea ca face o meserie de parca era beat: Jumatate strangea, jumatate pe jos si nu asa subtil, chiar in fata oamenilor!

Bai, daca nu pot face fata, datile alte sarcini si angajati alti in locul lor. Sau dati un fel de spor pentru cei care isi fac treaba foarte bine.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei