Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 mai 2014 - Anul XIX, nr. 110 (5619)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Un nul fluviu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Benfica a mai vizitat o dată stadionul lui Juve şi a repetat scorul din semifinală, adica nula na nula, cum ar spune bulgarii. A fost un 0-0 de o altă factură, cu Sevilla oferind replica tot în cheie ofensivă. Cele două echipe au fost pe rând în corzi, dar nu apărările sau eschivele ne-au privat de goluri, ci propriii lor demoni. Au fost ratări prea mari ca să mai poată fi numite frumoase! Iar cum trei dintre fundaşii aflaţi pe teren erau argentinieni, mă întreb cât de departe va ajunge în competiţie echipa lui Messi, Aguero, Di Maria şi ceilalţi... Revenind la finală, odată cu intrarea în prelungirile regulamentare focul s-a mai stins, este totuşi la capăt de sezon, cu Mundialul bonus. Loviturile de departajare au venit firesc şi au avut câştig de cauză cei care au tras tare, fără menajamente. Ăia cu prea multe fente în cap – l-aţi văzut pe Cardozo cum îşi chinuia corpul în drum spre minge? – au ratat, dar meritele sunt şi ale portarului Beto, că nu s-a lăsat dus de nas. Vă amintiţi, anul trecut Cardozo înscria din penalty în finala cu Chelsea, egalând la 1, pentru ca apoi Benfica să primească lovitura de graţie în prelungirile dictate de arbitru. Se tot vorbeşte de acel „blestem” al lui Guttman, s-a intrat deja în a doua jumătate a perioadei de garanţie, însă eu zic că vraja se va rupe mai repede, adică următorul trofeu european al Benficăi ne va prinde în viaţă.

În jumătatea asta sudică a articolului, mă grăbesc a vă dărui nişte ziceri ale lui Radu Banciu, lansate în emisiunea sa (de ceva timp nu mai are partener în studio) de la Radio Sport Total FM. Luaţi-o mai întâi pe-asta: “Acuma, ăştia care sunt în închisori, când le mai moare cineva, vor să iasă ca să-i îngroape. Trebuia să-i îngropaţi înainte, bă!”… Mă gândesc că Banciu este singurul om care îşi bate personajul, adică ăştia care scriu scheciuri cu el ar avea mai mult succes dacă doar l-ar transcrie! Şi încă una: “Simonei Halep evident că-i lipseşte talentul, dar îi lipseşte şi mentalul.”! Cum ar veni, azi o vedem şi nu e. Ca o carte fără file, căreia îi lipsesc doar coperţile. Lectură plăcută.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un nul fluviu.
 Vizualizări articol: 1357 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Un nul fluviu5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei