Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 mai 2014 - Anul XIX, nr. 100 (5609)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Ambiţie

Gemenii suceveni care vor să impresioneze America la un concurs de fitness

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi suceveni, gemenii Gabi şi Mihai Vultur, şi-au propus să-i impresioneze pe americani şi să-i „bată”  chiar la ei acasă, în America, la unul din cele mai importante concursuri de fitness din lume – Model Universe.

„Americanii au inventat sportul acesta, cea mai mare provocare este să-i baţi la ei acasă”, spune Mihai Vultur, cu un zâmbet încrezător.

Cei doi tineri se antrenează din greu pentru a fi în formă maximă la concursul care va avea loc la finele lunii iunie, în Miami, şi ţin o dietă foarte strictă, calculată calorie cu calorie, dar cea mai mare problemă pentru ei nu este grija că nu vor fi suficient pregătiţi, ci că nu vor avea cum să se prezinte la concurs din cauza lipsei fondurilor necesare.

„Biletele la avion, taxa de înscriere, cazare şi masă ne ajung aproape 4.000 de euro”, spun tinerii, care speră ca până la concurs să găsească sponsori care să-i ajute să reprezinte România la acest concurs internaţional.

Între timp, gemenii care s-au făcut remarcaţi la nivel naţional, în diverse prezentări de modă, dar au participat şi la competiţii de fitness în Italia, se pregătesc intensiv pentru concursul la care speră să facă „o figură frumoasă”, din toate punctele de vedere.

„La această competiţie contează foarte mult să fii natural dezvoltat, vor fi făcute teste anti-dopping, pentru a fi excluşi cei care au trişat. De asemenea, contează mult aspectul, în totalitate, pentru că nota finală se acordă 60% pentru corp şi 40% pentru faţă ”, a precizat Gabi Vultur.

La doar 20 de ani, cei doi fraţi au deja experienţa unor concursuri naţionale şi internaţionale de fitness, a prezentărilor de modă, s-au obişnuit să fie în centrul atenţiei, fără a lăsa celebritatea să-i orbească.

În continuare fac naveta de la Fălticeni, unde locuiesc, la Suceava, unde urmează cursurile Facultăţii de Inginierie Alimentară din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare”, iar timpul lor este împărţit între şcoală, antrenamentele zilnice şi dieta impusă de antrenorul lor personal, Ştefan Mancaş, un alt fălticenean care este antrenor de fitness în Italia şi i-a sprijinit mereu.

„Pentru fitness, esenţial este să ai un stil de viaţă sănătos şi echilibrat, pentru a atinge idealul de om perfect”, spune Gabi.

Cei doi gemeni urmează un regim alimentar foarte strict, cu optmese pe zi, fiecare din ele având caloriile calculate pentru necesarul lor, în baza unor analize făcute în Italia, care au stat la baza alcătuirii dietei lor.

„Gătim, facem sport, mergem la şcoală, iar gătim, iar sport...nu ne mai rămâne timp şi de altceva”, mărturiseşte Mihai Vultur, care, ca şi fratele său, ştie că nimic nu se obţine fără sacrificiu.

Deocamdată, cei doi sunt în etapa de acumulare de masă musculară, urmând ca înaintea concursului să facă un efort să dea jos câte 10 kg de fiecare, pentru definirea musculaturii.

Pentru a reuşi să se menţină în formă şi să arate foarte bine, cei doi trebuie să dea dovadă de multă voinţă, pentru că orice exces poate să le dăuneze foarte tare.

„La fitness, pentru reuşită, 70% contează alimentaţia şi 30% antrenamentul”, explică Mihai, care, ca şi fratele său, vrea să facă performanţă în fitness. Fitness-ul înseamnă o reglare a proceselor adaptative din corpul uman în urma efectuării unui efort. Fitness-ul cuprinde tot ceea ce înseamnă un stil de viață sănătos și îngrijit, începând cu alimentația și continuând cu practicarea sportului.

Gemenii Vultur pot fi contactaţi pe adresele lor de Facebook, unde au şi postat o parte din şedinţele foto de modă, dar şi din competiţiile de fitness la care au participat, precum şi instatanee de la antrenamentele la sală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gemenii suceveni care vor să impresioneze America la un concurs de fitness.
 Vizualizări articol: 6532 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Gemenii suceveni care vor să impresioneze America la un concurs de fitness5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei